Overig

Gratis dingen op je verjaardag

Story Highlights
  • Veel gratis cadeautjes op je verjaardag!
  • Tompouce van de Hema en gratis dineren
  • Geen bezorgkosten bij de AH

Er zijn heel erg veel mensen die intens kunnen genieten van cadeautjes als ze jarig zijn. Wist je wel dat je heel erg veel cadeautjes vanuit het bedrijfsleven kunt krijgen? Vaak dien je dan wel lid te zijn van de nieuwsbrief. Voor wie echt graag cadeaus wil, mag dat echter geen probleem zijn.

Gratis tompouce bij de Hema op je verjaardag

Neem Bakkerij ’t Stoepje. Krijg je de nieuwsbrief en ben je jarig? Dan krijg je een heerlijke gevulde koek. Bij Etos krijg je een cadeautje als je de app hebt  of een klantenkaart hebt. De Hema geeft een gratis tompouce weg als je jarig bent. New York Pizza bied je een gratis lava cake als je een pizza bestelt op je verjaardag.

Gratis dineren bij verschillende restaurants

Er zijn ook verschillende restaurants die trakteren als je jarig bent. Zo kun je gratis eten bij Le Connaisseur, Restaurant Tafelen, de Watertuin en WiroWok. Check wel altijd even de voorwaarden als je plannen in die richting hebt. Sauna de Veluwse Bron bied je ter gelegenheid van de verjaardag een gratis lunch of diner aan.

Ga naar een attractiepark op je verjaardag

Je kunt er ook op uit tijdens je verjaardag. Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland en Toverland bijvoorbeeld, bieden je gratis toegang, op vertoon van je legitimatie. Walibi doet dat ook. Je mag dan zelfs drie vrienden meenemen die elk 6,50 euro korting krijgen op de toegangsprijs. De Efteling trekt het wat breder en bied je in de maand dat je jarig bent gratis toegang en kom je tot zes personen dan krijgen die 25 procent korting op hun kaartje. Ook een bezoek aan Sauna Egmond en Thermen Bussloo zijn op je verjaardag gratis.

Geen bezorgkosten bij de Albert Heijn

Dat is echter nog lang niet alles, want ook een groot aantal winkels doet een duit in het zakje. Laat je regelmatig boodschappen bezorgen door AH? Op je verjaardag zal de grootgrutter je geen bezorgkosten in rekening brengen. Hetzelfde geldt voor een andere supermarkt; de Plus. Bol.com bied je op je verjaardag 2,50 euro korting op je aankoop. Douglas maakt daar zelfs 5 euro korting van. ICI Paris XL geeft je ook een korting van 5 euro. Ben je Member bij de Media Markt? Dan krijg je op je verjaardag ook al vijf euro korting als je iets koopt.

Tenslotte; Eurosparen geeft je een tegoed van 5 euro als je lid bent. Kruidvat dan, dat geeft je liefst 30 extra spaarpunten als je jarig bent en een voordeelkaart hebt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button