Overig

Is bestellen bij Grandado betrouwbaar?

Story Highlights
  • Grandado: vergelijk de prijzen!
  • Levertijd langer dan dertig dagen
  • Wars van kritiek

Het zijn ondertussen behoorlijke concurrenten (en zelfs meer) geworden voor de Nederlandse en Europese online shops, de bekende Chinese giganten als AliExpress, Wish en Shein. In dat rijtje past ook Grandado. Een nog wat kleinere spelers als bijvoorbeeld AliExpress maar wel steeds bekender. Laten we eens kijken hoe deze online winkel scoort en of bestellen bij Grandado betrouwbaar is.

Grandado betrouwbaar

De grote vraag is natuurlijk altijd of dat wat je te zien krijgt ook daadwerkelijk zo mooi is. Niet alles wat van ver komt is beter of mooier namelijk. Over de betrouwbaarheid van Grandado is wel het een en ander te zeggen. Zo maakt Grandado in tegensteling tot concurrenten geen gebruik van een deel van het platform van AliExpress. Het maakt echter wel op een andere manier gebruik van de producten van deze gigant. Die worden namelijk op het eigen platform te koop aangeboden, maar dan wel behoorlijk wat duurder. Dat verschil is best groot. Grandado doet het ook nog eens voorkomen alsof het om de laatste producten gaat en je toch echt snel moet handelen. Wat betreft marketing blinkt Grandado toch al uit. En dat is een compliment. Grandado betrouwbaar? Misschien wel, maar check de producten wel even of ze elders niet toevallig goedkoper aangeboden worden.

Pssst… Wist je dat enorm veel artikelen van Grandado gewoon op Bol.com te verkrijgen zijn? Op deze manier profiteer je van een véél snellere levering!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Grandado ervaring

Dan over de Grandado ervaring. Er is nogal wat kritiek op Grandado. Heel erg volwassen gaat het bedrijf daar niet mee om. Integendeel zelfs. Zo is het ondertussen bekend dat wanneer je een negatieve recensie schrijft op Trustpilot, die door Grandado wordt gerapporteerd. Dan namelijk verdwijnen de klachten uit beeld en zijn ze simpelweg niet leesbaar. Tsja. Zo kun je problemen ook oplossen. Overigens is het opvallend dat de Chinese webshops steeds populairder worden, maar dat er toch ook heel erg veel negatieve recensies verschijnen. Dat vloekt, maar is wel een feit.

Grandado webshop

Wat je zeker niet kunt zeggen is dat Grandado niets te bieden heeft. Want dat heeft het wel degelijk. Het aanbod is zeer royaal en zeer gevarieerd ook. Grandado is, voor de goede orde, een Chinese webshop. Het is een webshop vol gadgets en best interessante snuisterijen. Het zenuwcentrum vind je in Hongkong, distributiecentra zijn verdeeld over heel de wereld. Behalve dat het aanbod zeer royaal is, blijkt de Grandado webshop zeker op marketinggebied heel sterk. Het is zelfs de kurk waar het succes van de onderneming voor een groot deel op drijft.

Grandado levertijd

De Grandado levertijd dan, de grootste ergernis van de meeste mensen als het om Grandado gaat. Net als bij de andere Chinese giganten duurt het wel even voor je het bestelde product thuis hebt. Ga in elk geval maar uit van een levertijd die langer is dan dertig dagen. En dat is wel even wennen, omdat we in eigen land nou eenmaal snelheid gewend zijn. Het herroepingsrecht kun je niet gebruiken, als een product wel heel erg lang op zich laat wachten. Dit omdat Grandado zich niet aan de Europese regels hoeft te houden. Bestel je iets bij Grandado, dan moet je in elk geval geduld hebben. Soms ben je de bestelling al vergeten als ie ineens bij je thuis afgeleverd wordt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De conclusie

Conclusie? Als je iets bestelt bij Grandado dan krijg je het product gewoon geleverd. Wanneer dat precies is, is een beetje de vraag. In vrijwel alle gevallen duurt het langer dan dertig dagen. De organisatie is allergisch voor kritiek en als je verstandig bent dan vergelijk je de prijzen van Grandado altijd eerst even bij een andere aanbieder. Ze zijn soms namelijk behoorlijk duurder, zo wees onderzoek uit. Aan de andere kant worden ook weer een groot aantal producten tegen weggeefprijzen aangeboden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button