BespaartipsModeWonen

Hunkemöller fabrieksverkoop 2021: Tips & Tricks

Story Highlights
  • Hunkemöller fabrieksverkoop: verkoop van de oude voorraden van het bekende merk
  • Sla je slag van 6 tot 12 januari in Eindhoven
  • Vergeet vooral je klantenkaart niet

Wie op zoek is naar lingerie, ondergoed en nachtmode, die zou eens een Hunkemöller fabrieksverkoop moeten bezoeken. Het is er altijd heel erg druk, maar nergens anders kun je voor zo weinig geld kwalitatief uitstekende lingerie en ondermode kopen. Van 6 tot 12 januari is de fabrieksverkoop van het wereldberoemde merk te gast in Eindhoven. Wij Slimme Boefjes doen er altijd onze inkopen en adviseren je om vooral de tijd te nemen en je hoofd koel te houden.

De oude voorraad

Tijdens de fabrieksverkoop doet Hunkemöller de oude voorraad van de hand. En dat doet het voor spotprijsjes. Bereid je echter wel voor op een bezoek aan de fabrieksverkoop. Het is goed te weten dat je in een zeer rommelig geheel terecht komt en in een omgeving waar een miskoop op de loer ligt. Juist om die reden is het handig vooraf alvast even een aantal zaken duidelijk te hebben.

Ken je maat en vorm

Niet voor niets wordt de fabrieksverkoop van Hunkemöller ook wel een reizend circus genoemd. Bereid je voor op wachtrijen bij de ingang en laat je vooral niet gek maken door de drukte. Neem altijd een flesje water mee om je hoofd letterlijk koel te houden en neem ook je eigen tas mee. Voor je naar de fabrieksverkoop gaat vergewis jij je nog een keer goed van je maat en vorm. In negen van de tien gevallen zijn er namelijk geen paskamers en moet je het op basis van de maat doen. En al waren er paskamers, dan waren de wachttijden enorm geweest. Ken je maat dus vooral en koop niets waarvan je niet zeker weet of het past.

De klantenkaart

Maak vooraf eveneens een wensenlijstje. Weet waar je naar zoekt en weet ook dat je van alles tegenkomt. Dus niet alleen een sportbeha bijvoorbeeld, maar ook een bikini. Wat je zeker moet doen is je klantenkaart van Hunkemöller meenemen. Die geldt verrassend genoeg ook tijdens de fabrieksverkoop. De opzet van de klantenkaart is simpel. Bij elke euro die je besteedt krijg je tien passion points. Heb je 500 punten, dan krijg je zomaar vijf euro korting op je aankoop. Vertaald naar de fabrieksdagen betekent dit dat je een kledingstuk bijkans gratis mee naar huis mag nemen. Het is bij de fabrieksverkoop vaak nog goedkoper dan bij de Kringloop winkel.

Zie het maar als een uitje. Even lekker weg. Maak je niet druk om de drukte en laat het gewoon allemaal op je afkomen. En ongetwijfeld loop je tegen een aantal aanbiedingen aan die je simpelweg niet kunt laten lopen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button