Mode

Modetrends die je zeker moet uitproberen!

Op het gebied van mode zijn er continu veranderingen. Het ene jaar is de kleur rood helemaal in, terwijl het andere jaar juist de kleur groen weer erg in trek is. Het kan om deze reden lastig zijn om een goede outfit uit te kiezen, zonder dat je daarbij de verkeerde keuze maakt. Uiteindelijk is het erg leuk om een mooie outfit uit te kiezen en moet het natuurlijk ook bij je passen. Er zijn verschillende merken die je kunt volgen om een mooie outfit te verkrijgen. Ga bijvoorbeeld voor het van oorsprong Amerikaanse kleding merk Penn en Ink. Door trouw te blijven aan een merk, heb je al snel de verschillende trends gemakkelijk gevolgd. Ieder merk heeft namelijk ook zijn eigen stijl dat ze graag in de kleding terug laten komen. 

Baggy kleding is helemaal hot!

Modetrends veranderen vaak en dat kun je met name zien in de fitting. Waar er een aantal jaar geleden nog alleen maar skinny jeans werden verkocht, is het nu weer aan het veranderen. Baggy kleding is dan ook weer helemaal een trend van nu. Ga bijvoorbeeld voor een wijde broek van Penn en Ink. Deze kun je erg leuk combineren met verschillende schoenen of een mooie blouse. De baggy kleding blijft echter niet alleen zichtbaar bij de broek. Ook in de tops zie je steeds vaker een baggy uiterlijk ontstaan. Ga bijvoorbeeld voor een leuke oversized hoodie of kies voor een baggy blouse. Je kunt het zo gek niet zelf verzinnen!

Een mooie zwarte jurk is altijd goed

In de mode verandert er veel, maar er zijn ook altijd kledingstukken die een lange tijd populair blijven. Zo kun je bijvoorbeeld altijd blijven scoren in een zwarte jurk. De jurk kan wat aanpassingen krijgen, door bijvoorbeeld korte of lange mouwen te nemen, maar het blijft altijd een veilige keuze. Heb je bijvoorbeeld een diner gepland? Dan volstaat een zwarte jurk altijd! Kies er vervolgens leuke accessoires bij en je look is helemaal compleet! Wil je liever geen zwarte jurk dragen? Kies dan voor een kleurrijke jurk. Deze zijn tegenwoordig ook weer helemaal in!

Een oversized blouse als jurk

Een trend die we ook steeds vaker terug zien komen, is de blouse als jurk. Dit is een oversized blouse die vervolgens perfect als jurk gedragen kan worden. De jurk wordt zo vervaardigd dat hij perfect valt als jurk, maar dat hij het uiterlijk behoudt van een blouse. Deze trend is met name in de zomer erg in trek. Kies voor een lichte kleur om hem vooral in de zomer op te laten vallen. In de winter wordt er vaak voor een spijkerachtige variant gekozen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button