Mode

Accessoires die een outfit al snel afmaken

Een outfit is vaak niet helemaal compleet zonder leuke accessoires. Denk bijvoorbeeld aan sieraden, een riempje, een tasje, mooie schoenen of een (zonne)bril. Hoe kies je de juiste accessoires voor een outfit zonder dat het bijvoorbeeld te veel wordt of dat het nog niet genoeg is? Met deze tips en ideeën maak je een outfit helemaal af zonder dat je veel tijd moet steken in het gebruiken van accessoires.

Een leuk paar schoenen

Schoenen zijn voor veel outfits een belangrijk onderdeel. Draag je bijvoorbeeld een simpel zwart jurkje? Een jeans met een wit t-shirt of een blouse? Afhankelijk van de schoen die je erbij draagt kun je de outfit helemaal uniek maken. Met een stoer paar sneakers bijvoorbeeld maak je een outfit stoerder en meer casual, een paar hakken kan een simpel jurkje netjes en stijlvol maken en met een paar leuke laarsjes geef je er een net en toch casual look aan.

Mooie bijpassende sieraden 

Met een aantal sieraden die goed bij elkaar passen, kun je een outfit al een hele andere uitstraling geven. Ga je voor stijlvol en combineer je bijvoorbeeld een mooi paar zilveren oorbellen, een zilveren armband en een aantal mooie ringen. Je kunt ook gaan voor een wat stoerdere look met zilver/zwart metalen ringen om beide handen, een (neppe) piercing en een mooie ketting. Draag wat je zelf mooi vindt en wat bij je past, dan krijg je gemakkelijk een leuke en interessante outfit! 

Accessoires voor buiten

Ga je de deur uit? Bepaalde accessoires zijn voor buiten erg leuk en zorgen ervoor dat je de straat jouw catwalk maakt. Draag je favoriete jas, bijvoorbeeld een mooie spijkerjas, lange stoffen jas of een mooie puffer jas. Ook tasjes zijn goed om een outfit af te maken. Functionaliteit is natuurlijk belangrijk, maar hoe de outfit eruit ziet is nóg belangrijker als je wil kijken naar bepaalde stijlen. Als laatst kan een zonnebril je outfit ook echt afmaken. Een zonnebril met gouden details bijvoorbeeld die weer passen bij je gouden sieraden, een bril met gekleurde glazen die een echte eye-catcher zal zijn of juist een simpele Ray-Ban die eigenlijk overal goed bij past, maar er ook stijlvol uit ziet. Net wat je zelf wil en wat je mooi vindt! Ga op zoek naar een zonnebril die past bij jouw gezicht en die past bij zowel je stijl als je smaak. De zoektocht naar de perfecte zonnebril kan misschien even duren, maar hij is er zeker!

Gerelateerde artikelen

Back to top button