InterieurWonen

Waarom jij je badkamermeubel bij Puurteak moet bestellen

Wanneer je net klaar bent met het verbouwen van jouw badkamer, wordt het tijd om de ruimte in te gaan richten. Hiervoor heb je natuurlijk verschillende dingen nodig. Het allerbelangrijkste daarentegen is uiteraard het badkamermeubel. Dat neemt immers de meeste ruimte en is daarom een statement stuk in jouw badkamer. Wat je dus kiest om hier neer te zetten, bepaalt de rest van de sfeer in jouw badkamer. In dit artikel leggen we je uit waarom jij moet kiezen voor een badkamermeubel teakhout van Puurteak. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

Wat is teakhout eigenlijk?

Teakhout is een houtsoort die wordt gemaakt van allerlei soorten oud hout. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oud hout dat je kan vinden in scholen, oude fabrieken of misschien zelfs wel oude huizen waar allerlei meubels en onderdelen van het huis zijn overgebleven. Puurteak verzamelt deze stukken en zorgt vervolgens dat hier een nieuw stuk hout uit wordt gemaakt. 

Dat doen ze door het opnieuw te schaven en te schuren. Vervolgens worden alle gaten opgevuld en kan je bijna niet meer terug zien dat dit hout ooit al eens eerder is gebruikt. Op die manier ziet het er weer op en top uit. Vervolgens maken ze met dit soort hout de prachtigste houten badkamermeubels. 

Waarom moet je teakhout kiezen?

Er zijn natuurlijk wel tig badkamermeubels en nog meer soorten materialen waar ze van zijn gemaakt. Waarom moet je dan toch voor teakhout gaat? Dat leggen we je uit.

Allereerst is het een statement stuk in de badkamer. Het is een echte eyecatcher dat prachtig staat in elke badkamer. Het voordeel van teakhout is namelijk dat het een hele fijne sfeer geeft aan de kamer, vanwege de warme kleuren en het mooie hout. Of je dus nu een   industriële badkamer hebt waarbij je verder alle strak houdt, of meer warme kleuren in je badkamer wil. Voor alles is het teakhout een prachtige bijkomstigheid. 

Wellicht het allergrootste voordeel van de teakhouten badkamermeubelen is ongetwijfeld dat ze zeer duurzaam zijn. Het materiaal wordt immers gemaakt van alle bestaande meubelen. Je verspilt dus totaal geen nieuwe materiaal, er hoeven geen bomen gekapt te worden voor jouw badkamermeubel teakhout. Het voordeel is tevens dat je een erg authentieke look krijgt, omdat niemand hetzelfde meubel kan krijgen wanneer het hout gerecycled is. 

Waarom jij je badkamermeubel bij Puurteak moet bestellen

Wat voor badkamermeubel moet ik kiezen?

Nadat je hebt gekozen voo het teakhout op www.puurteak.nl kan je gaan kiezen voor wat voor meubel je precies wil gaan. Je kan natuurlijk kiezen voor de klassieke badkamerkast die zweeft. Daarin kan je twee wasbakken laten plaatsen zodat je je deze niet op een andere plek hoeft neer te zetten. Zo heb je meteen heel veel extra opbergruimte. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een langere kast in de badkamer te laten plaatsen, of bijvoorbeeld twee eigen kastjes naast de spiegel op te hangen. Zo hebben jij en je partner allebei een eigen opbergruimte. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button