InterieurWonen

Een rauw interieur? Kies dan voor industriële meubels

Story Highlights
  • Helemaal hip: industriële meubels en inrichting
  • Zo kies je een rauwe stijl
  • Kies voor de kleur zwart

De stijl die niet meer weg te denken is, en de laatste jaren razend populair is geworden. Is de industriële stijl. Deze stijl is in veel huishoudens te vinden, sommige huishoudens hebben een klein detail wat industrieel oogt en sommigen hebben hun hele huis vol in deze rauwe stijl. De stijl maakt de ruimte gelijk een stuk warmer en sfeervoller. Wilt u ook graag uw interieur een rauwe look geven? Lees deze blog dan verder! wij geven wat simpele tips om uw huis gemakkelijk om te toveren.

Zwart, zwart en nog eens zwart

Zwart en hout zijn de basiselementen van een industriële look. als u veel  Industriële meubels in uw huis wilt hebben. Kijk dan eerst eens naar de meubels die u al heeft. Vaak zijn meubels zoals; eettafels, salontafels en kasten makkelijk op te schuren en te verven. De meubels hoeven niet perfect geschuurd te zijn, perfectie hoort niet thuis in deze interieur stijl. Geef de meubels een likje zwarte verf en u heeft binnen no-time nieuwe meubels! De volgende stap zijn de muren en de deuren. Het is nu niet de bedoeling dat u alle muren een zwarte tint gaat geven, het moet niet te donker worden in uw huis. De muren kunnen het beste in een bruin-/grijsachtige tint worden geverfd, maar probeer de kleuren wel warm te houden. De deuren daar in tegen kunnen een zwarte tint krijgen, dit staat namelijk geweldig. Maar ga wel voor matte zwarte verf en niet voor zwarte lak verf. Zwarte lak verf heeft namelijk niks met de industrieel stijl te maken.

Verander de accessoires

Accessoires hoeven niet zo duur te zijn, maar als er veel in een keer gekocht moeten worden kan de prijs aardig oplopen. Kijk daarom eerst eens rond in uw eigen huis en schuur. Misschien staan er mooie houten accessoires of vazen die gemakkelijk te schilderen zijn. Daarnaast kunnen lampen al gemakkelijk gemaakt worden van hout. De industriële is een van de meest gemakkelijke stijlen om toe te passen in uw huis!

Inspiratie op gedaan?

Zoals u hierboven waarschijnlijk hebt gelezen, hoeft het niet veel geld te kosten om uw interieur industrieel te maken. Wat u wel nodig heeft is tijd. Meubels opschuren en verven is namelijk niet binnen een paar uur tijd klaar, maar het resultaat maakt alles weer goed. Zit u er over na te denken om een toch nog een paar industriële meubels aan te schaffen? Neem dan eens een kijkje op de website van Mokana!

Gerelateerde artikelen

Back to top button