InterieurWonen

Besparen op je stroomafrekening

Story Highlights
  • Led verlichting gaat 25 keer langer mee
  • Dimmen met led verlichting: sfeervoller en minder hoge energierekening
  • Snoerdimmer heeft een handige drukknop

Hè bah. De stroomafrekening ligt op de deurmat. En uit ervaring weet je dat je altijd bij moet betalen. Daar kun je overigens wel degelijk iets aan doen. Door de gloeilampen nou eindelijk eens te vervangen door led lampen, zet je een forse eerste stap en zal de rekening meteen nadat je de nieuwe verlichting hebt aangebracht in hoogte afnemen. En van het bespaarde geld kun je, zo zeggen de Slimme Boefjes, weer heel veel andere leuke dingen doen.

De led dimmer mag niet langer ontbreken in de moderne huishouding

Vooropgesteld; wil je de wijze raad van Slimme Boefjes opvolgen en wil je écht besparen op de stroomafrekening, check dan de webshop 123led.nl. Daar vind je echt alles op het gebied van led verlichting en wordt haarfijn uitgelegd hoe de verlichting werkt en welke accessoires je er bij kunt kopen om het allemaal nog gemakkelijker te maken. In een moderne huishouding mag de led dimmer eigenlijk niet ontbreken. Met een dimmer zorg je voor een sfeervolle woonkamer en ben je verlost van veel te fel licht. Je bepaalt nu zelf de gewenste hoeveelheid licht.

Slechts een fractie van de energie nodig

Misschien dat de led dimmer inbouw wel de perfecte oplossing voor je is. Met deze dimmer kun je zo goed als alle verlichting dimmen. Met een druk- en draaiknop kun je de lampen van 0 naar 100 procent dimmen en ook uitschakelen. Je bouwt deze dimmer in door inbouwdozen te gebruiken. Ondertussen zijn steeds meer mensen die kiezen voor led verlichting en ook willen besparen. Led verlichting gaat wel 25 keer langer mee dan de gloeilamp. Led verlichting biedt minimaal hetzelfde licht maar is slechts een fractie van de energie nodig die een gloeilamp neemt. Door voor de specialist op het gebied van led verlichting te kiezen, 123led.nl dus, kun je behalve met standaard lampen met kleine of grote fitting ook aan de slag met de al eveneens energiezuinige led spots. Besparen op de stroomrekening wordt zo nog een soort van hobby.

Geld besparen en een sfeervoller huis

Wel eens aan een snoerdimmer led gedacht? Dit is een fase afsnijdende dimmer die led verlichting naar de gewenste kleurtemperatuur kan dimmen. Er kan met deze dimmer een lichtbron worden gedimd met een handige drukknop. Ook nu dim je van 0 naar 100 procent en bepaal je dus zelf de sfeer in je huis. De snoerdimmer wordt vrijwel altijd aangesloten op het bestaande lichtsnoer. Want dat is een bijkomend voordeel; behalve dat je geld bespaart, wordt je huis ook nog eens behoorlijk wat sfeervoller.

Gerelateerde artikelen

Back to top button