Reizen

Maak een avontuurlijke trip in 2022!

De afgelopen twee jaar zijn er natuurlijk heel wat beperkingen geweest wat betreft reizen. Corona heeft ervoor gezorgd dat lange reizen met heel wat maatregelen gepaard gingen. Het is nog afwachten of dit in 2022 anders zal zijn. Gelukkig hoef je niet ver te reizen om een fantastische trip te beleven. Zowel binnen als buiten Europa zijn er plekken die je moet gezien hebben. Bij Bookatrekking zijn er verschillende mogelijkheden indien je op zoek bent naar een avontuurlijke trip.

Kies voor een trektocht

Indien je een land op een andere manier wil leren kennen, is een trektocht de ideale manier. Bookatrekking biedt verschillende pakketreizen aan waarbij je adembenemende uitzichten kan ervaren tijdens trektochten. Zij stippelen het hele traject uit, jij moet enkel het vliegtuigticket nog boeken. 

Belangrijk bij dergelijke pakketreizen is dat je goed moet nakijken wat er allemaal in de prijs is inbegrepen. In de meeste gevallen is de prijs die je terugvindt, de prijs zonder vliegtuigticket. Daarnaast zijn verzekeringen vaak ook nog voor eigen rekening, net zoals eten en drinken en persoonlijke uitgaven. Kies bovendien zeker voor een annulatieverzekering. Zo krijg je een vlucht geannuleerd vergoeding wanneer je om een bepaalde reden niet kan vertrekken. 

Wat mag je niet vergeten?

Bij een avontuurlijke trektocht is het materiaal dat je meeneemt van groot belang. Investeer in goede stapschoenen aangezien je heel wat kilometers zal afleggen op een korte tijdsperiode. Indien je de tijd hebt, is het aan te raden om ze op voorhand al wat in te lopen. Op die manier zijn je voeten al gewend aan de schoenen

Vergeet daarnaast geen waterdichte regenkledij. Afhankelijk van de periode waarin je gaat, is de kans groot dat je wel eens wat regen krijgt te verduren. Niets is frustrerender tijdens een wandeling dan nat worden door de regen. Goede regenkledij kan hiertegen helpen en zal ervoor zorgen dat je op het einde van de wandeling niet helemaal doorweekt bent.

Zoals hierboven al is vermeld, is ook een annulatieverzekering erg belangrijk. Zeker in de huidige tijden bestaat de kans dat je niet kan vertrekken. Een vlucht geannuleerd vergoeding kan dit iets minder pijnlijk maken.

Voor de leukste reizen raad ik je aan om eens bij Travelguide te kijken!

Gerelateerde artikelen

Back to top button