Mode

De modetrends voor mannen van 2022

Modetrends zijn er vandaag de dag zeker niet meer alleen voor vrouwen, ook voor mannen zijn er ieder jaar weer nieuwe trends die je overal tegenkomt. Dat gaat van stoere looks tot chique looks voor op de werkvloer. Wil jij graag weten wat de modetrends voor mannen zijn van 2022? We zetten ze in dit artikel voor je op een rij!

1. Het trainingspak

In 2021 was het trainingspak heren al een grote modetrend voor mannen, maar ook in 2022 is deze trend een blijvertje. Logisch natuurlijk, want het is zowel comfortabel als stijlvol en is geschikt voor verschillende gelegenheden. Er zijn vandaag de dag een hoop verschillende trainingspakken voor heren in de verkoop waar je uit kunt kiezen. Er zijn veel dure merken die trainingspakken voor heren verkopen, maar als je een lager budget hebt kun je vandaag de dag ook kiezen uit een groot assortiment aan trendy trainingspakken. Uiteraard worden ze ook nog steeds gebruikt bij het sporten, maar dit is al lang niet meer de enige gelegenheid waarbij je mensen in een trainingspak kunt verwachten.

2. Comfortabele truien

2022 lijkt het jaar van het comfort te zijn, naast trainingspakken voor heren zijn ook comfortabele truien een van de grote modetrends voor mannen dit jaar. Dit zullen vooral grove, gebreide truien zijn met een stoere, mannelijke uitstraling. Wil je er een zakelijke look van maken? Combineer de comfortabele trui dan met een nette pantalon en stop de trui in je broek, een ideale outfit voor op de werkvloer!

De modetrends voor mannen van 2022

3. Spijkerbroeken met opvallende prints

Een andere grote trend voor heren dit jaar is het dragen van jeans met prints. Jeans zijn altijd een populair kledingstuk geweest voor heren en zullen dit ook altijd blijven. In de afgelopen jaren waren dit echter vooral jeans met stiksels en bleekvlekken. In 2022 zijn jeans met prints juist helemaal in. De gaten en scheuren zul je waarschijnlijk wel blijven zien, maar minder dan de voorgaande jaren. De kleuren voor jeans die dit jaar helemaal in zijn, zijn blauw en grijs. Met een jeans stel je altijd makkelijk een stijlvolle look samen.

4. De biker jas en andere jassen

Dit jaar komt het bikerjack weer helemaal terug als modetrend voor mannen. Daarnaast zien we veel jassen met opvallende motieven. Ook de gewatteerde jassen zijn dit jaar weer helemaal in. Deze wordt zo veel mogelijk aansluitend op het lichaam gedragen. Hierdoor ontsnapt de warmte niet, waar de jas natuurlijk ook voor bedoeld is. En mooi meegenomen: je krijgt er een strakke look door. Gelijkwaardig aan deze look zijn de parka’s en ski-jacks die nog steeds erg populair zijn als trend voor mannen. Logisch natuurlijk, want het zijn heerlijk warme en comfortabele jassen die je makkelijk de winter door helpen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button