Mode

Hoe kun je je stijlvol kleden?

Het is een wens voor veel personen om stijlvol te kleden. Door de snel veranderende mode van tegenwoordig, kan het soms lastig zijn om een goede kledingstijl aan te nemen. Daarnaast is het ook lastig kiezen tussen alle verschillende kledingstijlen. Stijlvol kleden gaat echter verder dan dat. Het is niet enkel kiezen van mooie kledingstukken, ze moeten ook bij je passen. In dit blog bericht willen we je daarom tips meegeven hoe je je stijlvol kunt kleden met de kleren van Yaya.

Kleding aanpassen aan je figuur

Een van de belangrijke aspecten van stijlvol kleden, is met het aanpassen van je kleding aan je figuur. Ieder persoon heeft een ander lichaam, en dat vertaalt zich ook anders in de kleren die ze dragen. Als je bijvoorbeeld een voller figuur hebt, kunnen kleren die losser zitten erg goed staan. Heb je juist een heel strak figuur, dan is strakke kleding een goede optie. Door de kleren aan te passen aan je figuur, gaat je lichaam er beter uitzien en voel je je zelfverzekerder.

Een klassieke snit

Als we gaan kijken naar stijlvolle kleding, merk je al snel dat er een klassieke stijl terugkomt. Dit betekent dat er met name de zwarte kleur terugkomt in de kleding. Daarnaast worden ook oude trends gevolgd. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke snit. Deze look is al wat ouder, maar zal ook zeker de komende jaren nog door blijven gaan. Voor mannen geldt dit dat er een mooie, wijde broek komt in plaats van een strakke pantalon. Voor de vrouwen is het in plaats van een jurk op enkelhoogte, een mooie jurk die reikt tot de knie. 

Welke kleuren kun je hanteren?

In een stijlvolle kleding stijl worden verschillende kleuren gebruikt. Het is echter afhankelijk van de tijdsperiode welke kleuren er precies gebruikt kunnen worden. In de meeste gevallen kom er in een stijlvolle kledingstijl gedempte kleuren voor. Dit betekent dat je een felroze jurk thuis kunt laten, en je beter voor een zwarte of witte kleur kunt gaan. Wel kun je kiezen voor kleurtinten. Kies bijvoorbeeld voor een rode afwerking op de jurk. 

Vermijd drukke patronen

Een fout die je zeker niet moet maken in een stijlvolle kledingstijl, is het hanteren van drukke patronen. Dit laat een outfit er al snel gedateerd uitzien. Daarnaast is het ook niet stijlvol om veel texturen en patronen op de outfit te hebben. Dit komt doordat de patronen in de meeste gevallen niet lang in de mode blijven. Hierdoor wordt het al snel een oude trend. Desalniettemin kun je je perfect stijlvol kleden zonder deze drukke patronen, dus waarom zou je er aan beginnen?

Gerelateerde artikelen

Back to top button