Bespaartips

Budgetproof dagje plannen? Deze uitjes zijn leuk!

Wil jij binnenkort een leuk uitje plannen, maar je hebt niet zo’n groot budget? Dan kun je natuurlijk alsnog wat leuks doen. Er zijn namelijk veel verschillende uitjes die leuk zijn voor een budgetproof dagje. Ben jij benieuwd naar deze activiteiten? Hieronder bespreken wij alle verschillende budgetuitjes.

Picknicken

Picknicken is een erg leuke budgetproof activiteit die ideaal is als het lekker weer is. Ga samen met vrienden, familie of collega’s naar een van de mooiere plekken van het land en ga heerlijk picknicken. Haal bij de supermarkt lekker goedkope snacks en geniet met elkaar van de heerlijke zon. Na het picknicken kun je ervoor kiezen om nog een wandeling te maken. Erg gezellig!

Ga fietsen

Fietsen met een groep is erg gezellig, daarnaast kun je lange afstanden afleggen op de fiets. Ook kun je ervoor kiezen om in de stad te gaan fietsen, zo kun je samen met de rest een groot deel van een stad verkennen. Je kunt ervoor kiezen om fietsen te huren, of jullie eigen fietsen te gebruiken. Fietsen huren, kost gelukkig de kop ook niet, maar eigen fietsen gebruiken is natuurlijk wel goedkoper. Het is maar net wat je wil. 

Djembé workshop

Misschien denk je niet zo snel aan een djembé workshop, maar dit maakt het juist leuk. Een djembé workshop is ontzettend leuk om te doen samen met familie, vrienden en collega’s. Een djembé workshop is namelijk ontzettend leuk voor jong en oud. Daarnaast is djembé een echte groepsactiviteit en hierdoor wordt je verbonden met elkaar. Een djembé workshop is dus een ideaal uitje voor een teamuitje. Een djembé workshop is beschikbaar op veel verschillende locaties. Op deze manier kan je waar je ook weg komt wel dichtbij een workshop volgen, wel zo handig!

High tea

Ga jij samen met je vriendinnen een dagje uit, maar wil je dit wel budgetproof doen? Dan is high tea ideaal voor jullie. Je kunt ervoor kiezen om met je vriendinnen naar een restaurantje te gaan waar vaker een high tea wordt geregeld, maar je kunt er ook voor kiezen om de high tea helemaal zelf te regelen en te maken. Hoe leuk is het om samen met je vriendinnen eerst boodschapjes te doen en daarna de high tea samen voor te bereiden? Klets lekker bij en het belooft een gezellige dag te worden!

Gerelateerde artikelen

Back to top button