Mode

Wat zijn de trends op het gebied van boxershorts?

Bijna iedere man draagt tegenwoordig boxershorts. Dit is niet heel gek, aangezien deze onderbroeken enorm fijn zitten. Dit komt doordat er enorm veel werk is gestoken in het design. Tegenwoordig zien we dan ook steeds meer verschillende soorten en maten boxershorts in de winkel liggen. Maar wat zijn precies de trends op het gebied van boxershorts heren? In dit blogbericht willen we je graag meer vertellen van deze huidige trends!

Steeds meer felle kleuren

Als we gaan kijken naar de verschillende boxershort merken, zien we steeds vaker dat er felle kleuren gebruikt worden. Bijvoorbeeld bij de Muchachomalo outlet zien we veel felle kleuren terugkomen op de boxershorts. Waar je vroeger nog veel reclames zag voor witte en zwarte boxershorts, zijn ze nu met veel meer kleuren te verkrijgen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de stretchband voorzien is van een fel rode, oranje of gele kleur. Daarnaast zie je ook steeds vaker dat de boxer zelf voorzien is van een of meerdere felle kleuren.

Boxershorts met veel patronen

Wat we in de boxershort wereld ook steeds vaker waar kunnen nemen, is het gebruik van patronen. Er worden steeds vaker boxershorts gemaakt waarin veel verschillende patronen zijn opgenomen. Zo kun je bijvoorbeeld boxershorts vinden met een leuk bloemetjes patroon of verschillende soorten strepen en bolletjes. Veel nieuwe boxershort merken, zoals Muchachomalo, spelen erg goed in op deze trends. De boxershorts zijn allemaal voorzien van verschillende designs met veel verschillende patronen en kleuren. Hierdoor wordt er een totaal nieuwe trend in de markt gezet.

De band van de boxershort

Het is al een langere tijd zo dat het merk van de onderbroek op de stretchband wordt weergegeven. Deze trend zien we tegenwoordig nog steeds overal terugkomen. Wel kan de band per merk verschillen. Zo zien we bijvoorbeeld steeds vaker dat de stretchband van een felle kleur wordt voorzien en dat je daar de merknaam ook op ziet staan. Veel merken gebruiken de band als een goede marketing, omdat de onderbroeken direct zichtbaar zijn voor andere. Deze trend zal de komende jaren daardoor ook zeker nog wel doorzetten.

Veel verschillende modellen

Ook zien we tegenwoordig steeds meer verschillende modellen verschijnen van de boxershort. Allereerst zien we natuurlijk de normale boxershort vaak terugkomen. Daarnaast zijn er ook modellen verkrijgbaar met langere of kortere pijpen. Deze geven een andere fit, waardoor het comfort hoger of lager kan liggen. Dit is in de meeste gevallen een persoonlijke voorkeur. Daarnaast zien we ook steeds vaker boxershorts terugkomen die extra ondersteuningen hebben bij het kruis. Dit zorgt ervoor dat het draagcomfort voor een groot deel verbeterd kan worden. Weet jij wat voor nieuwe boxershort je aan gaat schaffen?

Gerelateerde artikelen

Back to top button