BespaartipsKinderenMode

Zo scoor je budget babykleding!

Story Highlights
  • Koop vooral tijdens Sale en koop tweedehands
  • Vraag familie en vrienden
  • Maak zelf babykleding

Waarom zou je eigenlijk zoveel geld uitgeven aan babykleding? Je kleine zoon of dochter draagt het maar heel even, want baby’s groeien nou eenmaal snel. Natuurlijk wil elke ouder dat de baby mooie en functionele kleding draagt. Dat kan echter ook prima met de wat meer voordelige babykleding. Slimme Boefjes weet uit ervaring dat je prima leuke babykleding kunt scoren zonder er de hoofdprijs voor te hoeven betalen.

Let op collectiewisselingen en koop tweedehands

Budget babykleding koop je vooral als er Sale is bij de kledingwinkels. Telkens als er een collectiewissel plaatsvindt, wordt de ‘oude’ collectie met fraaie kortingen aangeboden. Dat is het moment om toe te slaan. Want tijdens de uitverkoop kunnen de kortingen bijzonder hoog oplopen. Weet je waar je ook kwalitatief uitstekende babykleding vindt voor een zeer aantrekkelijke prijs? Juist ja, in de Kringloop winkel. Juist omdat de baby’s kleding maar kort dragen, zijn de te koop aangeboden kledingstukken standaard van goede kwaliteit. Je vindt dus ontzettend veel betaalbare tweedehands babykleding. Niemand die ziet dat het gebruikt is en je baby heeft gewoon goede en mooie kleding aan.

Vraag familie en vrienden

Net als je doet voor je uitzet, vraag je nu ook familie en vrienden of die niet toevallig nog babykleding hebben liggen. Is dat het geval, dan kun je die kleding vaak voor een prikkie overnemen. En als je geluk hebt, krijg je de babykleding zelfs zo mee. Uiteraard laat je als je zoekt naar budget babykleding de duurdere winkels links liggen. Je kunt wel betaalbare kleding vinden bij zaken as de HEMA, Zara, Zeeman en Primark, om maar wat voorbeelden te noemen. Ook outlet shops, zowel offline als online, bieden vaak de mooiste (merk)kleding voor je baby aan tegen bodemprijzen.

Goede babykleding verkoop je gemakkelijk

Opvallend; steeds meer ouders besluiten om tweedehands babykleding aan te bieden via de social media. Zeker of Facebook Market is erg veel babykleding te koop en steeds voor verrassend lage prijzen. De moeite waard dus om ook die kanalen scherp in de gaten te houden. Een andere manier om aan goedkope babykleding te komen is door zelf aan de slag te gaan. Maak dus zelf babykleding. Tegenwoordig wordt alles je op kanalen als You Tube haarfijn uitgelegd en maak ook jij de leukste babykleding voor erg weinig geld. Wat je zeker moet doen is kleding die te klein is geworden voor je eigen zoon of dochter te koop aanbieden, De opbrengst besteed je vervolgens uiteraard weer aan nieuwe kleding voor je baby. Goede babykleding verkoop je gemakkelijk. Ook zo kun je de kosten die je maakt voor het kopen van babykleding dus binnen de perken houden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button