Overig

Beste Zilvershampoo

Story Highlights
  • Al lang niet meer alleen voor senioren
  • Kies jij Schwarzkopf of een product van Kruidvat?
  • Kwestie van smaak vooral

Vroeger was zilvershampoo echt iets voor de senioren. Voor opa en oma. Die tijd is echter geweest. Tegenwoordig gebruikt iedereen zilvershampoo. Je hebt wat betreft zilvershampoo volop keuze. Laten we er eens drie uitlichten. Mag jij zeggen wat de beste is, want dat is en blijft vooral een kwestie van smaak.

Schwarzkopf zilvershampoo

Een van de bekendste aanbieders van zilvershampoo is Schwarzkopf. Dit merk is als geen ander in staat om snel hardnekkige gele ondertonen weg te nemen, precies waar het voor bedoeld is dus. De producten van Schwarzkopf vallen op door de hoge concentratie pigmenten. Daarmee kan elke gele ondertoon doeltreffend aangepakt worden. Bijzonder is wel dat ondanks de hoge concentratie pigment, weet deze shampoo het haar ook nog eens op milde wijze te reinigen. In de shampoo is geen sultaan opgenomen. Met zilvershampoo van Schwarzkopf kun je ook al de ultieme granny grey look realiseren. Je voegt koele reflecties toe aan je haar en de pigmenten met paarse en blauwe dyes gaan elke gele ondertoon tegen. De zilvershampoo van dit bekende merk heeft een pH niveau van 4,5, en dat garandeert effectieve en langdurige resultaten. Ook het aanbrengen van de shampoo kost geen enkele moeite.

Kruidvat zilvershampoo

Een andere optie is de zilvershampoo van Kruidvat. Niet duur, maar wel een uitstekend product. Ook deze zilvershampoo verwijdert de gele gloed van wit, grijs en lichtblond gekleurd haar. De kleur corrigerende formule heeft paarse pigmenten die de gele gloed neutraliseren voor een zeer frisse kleur. Heb jij je haar gewassen met deze prima zilvershampoo, dan maakt je haar weer een verzorgde en gezonde indruk. Het heeft na het aanbrengen een meer dan mooie zilverglans. Ook de zilvershampoo van Kruidvat is dermatologisch getest en pH huidneutraal. Wat nog welk eens wil gebeuren is dat het haar enigszins klit en plakt na het aanbrengen. Dat is bij het product van Schwarzkopf in het geheel niet het geval, om maar eens een verschil aan te geven.

Fudge zilvershampoo

De zilvershampoo van Fudge werd in de jaren negentig op de markt gebracht en komt uit Australië. Je kunt de shampoo sterk en flexibel noemen, want dit dekt de lading. De Fudge zilvershampoo is van prima kwaliteit. Het eerste product dat op de markt gebracht was, was de bekende Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo. Later werden daar nieuwe varianten aan toegevoegd. De zilvershampoo verwijdert onmiddellijk de gele tinten in je haar. Dat doet het met de sterk hydraterende guarana. Dit is een nootachtig zaadje van een klimplant in Brazilië. Kenmerk van guarana is de sterke concentratie van cafeïne. Elk haar krijgt na gebruik van deze zilvershampoo een geweldige boost. Voorts wordt het haar met dit product sterk gehydrateerd. Belangrijk is voor gebruikers ook de prachtige glans, die zeer natuurlijk aandoet.

Het is maar net wat jij belangrijk vindt

Welke de beste is? Dat is toch echt een kwestie van smaak. Waar de één zweert bij Schwarzkopf, wil een ander niets anders dan de producten van Kruidvat en gebruiken anderen al weer heel erg lang Fudge. Het is maar net wat je wensen zijn en wat voor jou belangrijk is bij het gebruik van zilvershampoo.

Gerelateerde artikelen

Back to top button