Overig

Op zoek naar een slimme give away? Kies voor bedrukte waterflessen!

Het kan erg lastig zijn om het juiste product te vinden voor een succesvolle give away. In sommige gevallen ligt het voor de hand om het product te verkopen dat je als bedrijf of merk aanbiedt. Maar als het om een prijzig artikel gaat, is dit waarschijnlijk al een minder aantrekkelijk idee. In dat geval kun je beter gaan voor een ander product dat betaalbaar is, maar wel jouw merknaam uitdraagt. Zoals bedrukte waterflessen!

De voordelen van bedrukte waterflessen als promotiemateriaal

Een probleem dat bij veel mensen voorkomt, is dat ze meer water willen drinken op een dag maar dat het niet lukt om de 1,5 tot 2 liter op een dag te halen. Door bedrukte waterflessen weg te geven als bedrijf, help jij consumenten met het oplossen van dat probleem. Het is een betaalbaar product en iedereen is er blij mee omdat het hen helpt om gezond te leven. Daarnaast betekent dit dat ze jouw merknaam overal mee naartoe dragen en dat is goed voor de naamsbekendheid en zichtbaarheid van je bedrijf. Het enige dat je hoeft te doen is een mooi etiket te ontwerpen of laten ontwerpen en waterflessen bedrukken.

Een waterfles die bij jouw doelgroep past

Een ander voordeel van een bedrukte waterfles als promotiemateriaal is dat je het product op iedere doelgroep aan kunt passen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor waterflessen voor sportievelingen, waterflessen voor een trendgevoelige doelgroep of waterflessen voor fanaten van duurzaamheid. Als je weet dat jouw doelgroep duurzaamheid en het milieu belangrijk vinden, ga je natuurlijk geen plastic wegwerpflesjes uitdelen. Je kiest dan eerder voor herbruikbare drinkflessen. Richt jij je op een jongere doelgroep, dan is het juist weer belangrijk dat de flessen er hip uitzien en passen bij de actuele trends. De eerste stap is dus het onderzoeken van jouw doelgroep en het bepalen wat voor bedrukte waterflessen je uit wil gaan delen.

Wanneer geef je die bedrukte waterflessen dan weg?

Wil je bedrukte waterflessen weg gaan geven, dan kun je dat op verschillende momenten doen. Op beurzen of evenementen doen waterflessen het in ieder geval altijd goed. Daarnaast is het leuk om de flessen weg te geven als verrassing of beloning. Heb je bijvoorbeeld een schoonheidssalon? Dan kun je klanten na een behandeling een waterfles meegeven, of tijdens de behandeling voor extra hydratatie. Ben je diëtist of voedingscoach? Dan kun je de waterflessen meegeven als ondersteuning bij het meer water drinken op een dag. Zo zijn er een hoop momenten waarop je die bedrukte waterflessen leuk weg kunt geven aan jouw (potentiële) klanten!

Gerelateerde artikelen

Back to top button