Overig

Zo kies je altijd het juiste geschenk uit bij By Maroo

Een van de leukste online shops voor het kopen van een cadeauset voor vrouwen en mannen is By Maroo. Hun assortiment is erg uitgebreid waardoor het maken van een keuze niet gemakkelijk is. Vandaar dat we je in deze blog een aantal tips geven waarmee je altijd het juiste geschenk uitkiest voor de speciale personen in je leven. Lees dus gauw verder.

1. Ken de ontvanger van het geschenk

Het is een feit dat degene voor wie je een geschenk koopt meestal iemand is die je kent. Als het geen familie- of gezinslid betreft is, behoort de persoon vaak tot je netwerk van vrienden, collega’s en kennissen. Door de interactie die jullie hebben met elkaar heb je om deze reden al een vaag idee wat de voorkeur van deze persoon is. Je merkt het onder andere aan hun kledingstijl, hun accessoires, hobby’s en interesses. Indien je de tijd neemt om deze persoon een tijdje te observeren en je conclusies over wat hij of zij leuk vindt bij anderen natrekt, koop je beslist een cadeau voor hem of haar die ze altijd zullen waarderen.

2. Vraag het aan de begunstigde

Door te vragen wat bijvoorbeeld een jarige wenst te krijgen lijkt het misschien niet meer op een verrassing, maar je zorgt er zo wel voor dat de persoon je geschenk aan iemand anders doorgeeft. Ook verklein je met deze tip de kans dat ze je cadeau in hun “ooit eens” doos stoppen. Dat is niet de bedoeling. Gelukkig kun je dit voorkomen en het verrassingselement er in houden door de jarige te vragen welke vijf geschenken van By Maroo hij of zij zou willen krijgen. Geef daarbij ook je beschikbaar budget aan. Wanneer je de lijst met opties krijgt kun je dan zelf besluiten wat je bij deze shop bestelt.

3. Geef alleen wat jezelf ook zou willen krijgen

De beste geschenken om te geven zijn de geschenken die je zelf ook graag zou willen krijgen. In dit geval ga je uit van het principe dat degenen waarmee je verbonden bent meestal ook dezelfde voorkeuren als jou hebben. Vooral als jullie van dezelfde generatie zijn of dezelfde hobby’s en interesses hebben, is dit het geval. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een cadeau voor je wederhelft van wie je weet dat hij ook van een wijntje op zijn tijd houdt, dan slaag je zeker met een van deze cadeau’s voor mannen.

4. Wellness producten doen het altijd goed

Hou je ook van een verwen moment voor zichzelf waarbij je:

– een extra lang bad neemt,

– je lichaam laat masseren,

– je haar en nagels extra verzorgt, en

– je huid met je favoriete bodylotion voedt?

Dan weet je ook dat je je na dit ritueel meestal weer genoeg opgeladen voelt om je werkzaamheden te verrichten. Je begrijpt dan ook dat de persoon voor wie je op zoek bent naar een cadeau deze momenten ook kent. Vandaar dat hij of zij een van de wellness geschenken van By Maroo erg zal weten te waarderen. Het voordeel van deze geschenken is dat je ontvanger ze gemakkelijk mee kan nemen als hij of zij een bijzondere overnachting boekt. Dat is toch een leuke gedachte?

5. Ga voor chocolade

Chocolade is een van de geschenken waarvan je weet dat het een welgemeende glimlach op het gezicht van elke ontvanger tovert. Dit vanwege het feit dat iedereen van chocolade houdt. Natuurlijk heeft de persoon voor wie je het als geschenk koopt ook de voorkeur voor een bepaald type chocolade. Door de eerste tip uit deze blog weet je meestal wel welke chocolade dat is. Anders kun je het natuurlijk ook subtiel vragen. Ook kun je in het bijzijn van de persoon de chocoladereep eten die je van plan bent te kopen. Aan de reactie merk je dan of je keuze in de smaak zal vallen. Je kunt daarbij ook een gesprek beginnen waarbij je naar eventuele allergie tegen noten en chocolade informeert.

Chocolade is een goed geschenk omdat het behalve lekker vaak ook nog rijk is aan ijzer en andere voedzame stoffen. Vooral pure chocolade beschikt over die eigenschappen. Ken je eenmaal de voorkeur van je dierbare dan kun je hier een chocolade cadeau box selecteren om hem of haar ermee te verwennen.

Extra tip: Kies samen een cadeau uit

Als je er ondanks de vijf vorige tips niet zelf uitkomt, kun je altijd samen met je dierbare op de By Maroo website nagaan wat hij of zij leuk vindt. Je kunt voor deze gelegenheid een gezellige middag samen plannen of vragen dat de persoon je de link van het gewenste geschenk stuurt. Let er dan wel op dat dit voor 23.00 uur gebeurd als je het cadeau de volgende dag wilt laten bezorgen. Zo voorkom je dat bijvoorbeeld je jarige op de dag van het feestje teleurgesteld kijkt wanneer je zonder geschenk op bezoek gaat.

Gerelateerde artikelen

Back to top button