Overig

Leuke kerstcadeaus voor gamers in jouw familie of vriendengroep 

We zijn met z’n allen allang weer begonnen met het nadenken over kerstcadeaus die we willen gaan geven. Voor sommige mensen is het makkelijk om een cadeau te bedenken, maar het kan voor anderen ook juist weer heel moeilijk zijn. Zitten er bijvoorbeeld gamers in jouw familie of vriendengroep en weet je zelf weinig van games af? Dan kan het lastig zijn om hier een leuk cadeau bij te bedenken. In dit artikel geven we een aantal voorbeelden van leuke cadeaus voor gamers!

Gift cards voor gamers

Als je op zoek bent naar een kleiner cadeau, bijvoorbeeld voor bij een surprise, kan het zeker lastig zijn om iets te bedenken voor een gamer. Veel producten rondom games zijn namelijk wat duurder, wat ze al niet geschikt maakt als klein cadeau. Gelukkig zijn er ook cadeaus die hier wel geschikt voor zijn, zoals speciale gift cards, bijvoorbeeld Xbox kaarten. Met deze giftcards kunnen gamers tegoed kopen voor bijvoorbeeld de Microsoft Store of de PlayStation Store en kunnen ze dus korting krijgen op games of andere producten die je via de stores kunt kopen. Je kunt ermee dus bijvoorbeeld games, abonnementen of Xbox live points kopen. Vaak kun je zelf kiezen voor welk bedrag je een gift card wil geven, dus je kunt er ook gewoon een klein cadeau van 5 tot 20 euro van maken als je wil. 

Kaarten voor bepaalde games

Weet je dat een familielid of vriend van je een bepaalde game graag speelt? Dan kun je in plaats van een gift card voor een bepaald platform ook een kaart geven voor die game. Hiermee kun je in-game aankopen doen, zoals een nieuw personage of een abonnement binnen de game. Ideaal als je weet dat degene voor wie je een cadeau zoekt veel dezelfde game speelt, zoals Fortnite of Apex Legends. Weet je niet zo goed welke games degene veel speelt, dan kun je proberen daar achter te komen of je kunt gewoon kiezen voor een algemenere gift card. 

Merchandise van games 

Ten slotte kan het erg leuk zijn om iemand die van games houdt bepaalde merchandise cadeau te doen. Ook hiervoor is het wel belangrijk dat je weet van welke games de persoon waarvoor je een cadeau zoekt, houdt. Je kunt diegene dan bijvoorbeeld een t-shirt of hoodie van een bepaalde game cadeau doen. Maar er zijn nog veel meer soorten merchandise waar je uit kunt kiezen, zoals: mokken, petten, boeken, actiefiguren, statues en posters. Er zijn enkele winkels waar je dit soort producten kunt kopen, maar deze zitten vooral in de grotere steden. Zit er geen winkel bij jou in de buurt? Dat is geen probleem, je kunt merchandise van games op veel plekken online kopen! 

Gerelateerde artikelen

Back to top button