Bespaartips

Budget tip: wees zuinig op je mobiele telefoon

Story Highlights
  • Kies altijd voor een screenprotector
  • Maak een eigen telefoonhoesje
  • In een wallet hoesje ook ruimte voor je pasjes

Uiteraard ben je heel erg voorzichtig met je smartphone. Je kunt echter nooit voorzichtig genoeg zijn. Bovendien is voorkomen nog altijd beter dan genezen. Heb jij een nieuwe smartphone en wil je er zo lang mogelijk plezier van hebben? Ga dan een screenprotector kopen. De kleine investering bespaart je de hoge kosten die je hebt als er een barst of kras (of erger) in het scherm komt en het scherm vervolgens niet goed meer werkt.

Zorg voor een screenprotector

Wie echt zuinig is op de mobiele telefoon die zorgt voor een screenprotector. Als er nou één accessoire voor de smartphone is die zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld, dan is het deze beschermende laag voor de smartphone wel. En wees eerlijk, ook jij laat de smartphone wel eens vallen. Want hoe zuinig je ook op je smartphone bent, dat ongeluk zit gewoon nog steeds in een klein hoekje. Met een screenprotector voorkom je schade en torenhoge kosten. Want een nieuw beeldscherm op je telefoon is geen goedkope aangelegenheid. Je hebt tegenwoordig voor zo goed als alle smartphones van alle merken een perfecte screenprotector. Screenprotectors iPhone 12? Ook die zijn beschikbaar.

Edge-to-edge technologie

De moderne screenprotector breng je gemakkelijk aan, zonder dat er sprake is van luchtbellen. Na het aanbrengen ben je verzekerd van de beste bescherming tegen vallen en stoten en zeker ook tegen krassen. De beschermende laag die je aanbrengt is met het blote oog niet zichtbaar en volledig transparant. Bovendien heeft het aanbrengen van deze onmisbare beschermlaag geen invloed op de kwaliteit en werking van het beeldscherm. De toegepaste edge-to-edge technologie betekent dat je volledige scherm beschermd is van rand tot rand. Vingerafdrukken? Niet nodig. Kies voor een screenprotector met een olie-afstotende coating en je hebt ook geen last van vingerafdrukken. Deze coating houdt namelijk het scherm vrij van niet alleen vingerafdrukken maar ook van vet, vuil en vocht.

Geschikt wallet hoesje

Nadat je een screenprotector hebt aangebracht, zoek je een geschikt wallet hoesje uit. Die hoesjes zijn niet alleen handig om ook je bankpasjes in op te bergen, ze bieden ook weer extra bescherming aan je telefoon. Met bescherming op je beeldscherm en een goed telefoonhoesje laat jij zien zuinig te zijn op je telefoon en voorkom je hoge kosten voor reparaties. De wallet hoesjes heb je tegenwoordig in heel veel verschillende uitvoeringen; van uitbundig tot sober. Ook jij vindt altijd een hoesje dat aansluit bij jouw wensen. Dat kan niet missen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button