Mode

Inspiratie voor de perfecte look met enkellaarsjes

Enkellaarsjes dames zijn er in talloze verschillende soorten en maten. Je kunt er in je outfit dan ook enorm veel kanten op. Of het nu een hele koude winter is, of juist een hele mooie zomer, met enkellaarsjes zit je nooit verkeerd. Er zijn talloze combinaties te maken die zowel stijlvol en elegant als speels zijn. In dit blog bericht willen we je daarom met verschillende outfit inspireren voor de beste look met enkellaarsjes!

Enkellaarsjes dragen onder een jurk in de winter

Wil je in de winter toch lekker mooie jurkjes blijven dragen? Dan zijn enkellaarsjes zeker een goede optie! Tegenwoordig zijn de lange jurken weer helemaal in. Met verschillende motieven kun je erg goed je eigen kledingstijl door laten schemeren. Ga bijvoorbeeld voor een mooie, lange jurk met een bloemenpatroon. Vervolgens kun je hier mooie enkellaarsjes onder dragen. Deze kun je bijvoorbeeld in een mooie zwarte kleur nemen om de outfit te matchen. Ook kun je je accessoires hierop aansluiten. Kies hiervoor een klein tasje in de kleur van je schoenen. Tot slot kun je gouden sieraden dragen om de outfit helemaal af te maken!

Inspiratie voor laarsjes

Bij het combineren van jurken met laarsjes wordt er vaak gezegd: hoe korter de jurk, hoe hoger de laars mag zijn. Dit is echter niet altijd het geval. je kunt ook erg leuke combinaties maken met enkellaarsjes en een kort jurkje. Deze combinaties zijn weliswaar wat lastiger, maar dat is zeker wel te doen! Met name als je zelf niet heel groot bent, hoef je geen hoge laarzen aan. Je mag gerust wat meer van je mooie benen laten zien! Zorg er wel voor dat de outfit bij elkaar past. Het is belangrijk dat je laarsjes goed in de outfit passen, en niet te veel opvallen. Omdat je veel been gaat zien, gaan je laarsjes automatisch al opvallen. Als je hier vervolgens ook nog eens een erg indrukwekkende laars onder doet, zal het dubbelop worden. Vervolgens kun je ook erg leuk de accessoires aanpassen op je jurk met bijvoorbeeld bijpassende kleuren.

Een enkellaarsje onder een jeans of een rokje

Als de zomer eraan komt, ga je vaak van een jurk naar een kort rokje. Ook zie je nog steeds veel jeans in het straatbeeld. Beide outfits kun je erg leuk combineren met een mooi enkellaarsje. Kies bijvoorbeeld voor een cowboy enkellaars voor een stoere look. Vervolgens kun je deze look verbeteren door een mooi shirt of een leuke top. Je kunt je eigen outfit altijd zelf samenstellen om een echte, unieke look te krijgen. Let er wel op dat de kleuren die je gebruikt in de outfit bij elkaar passen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button