Overig

Op zoek naar nieuwe bieren voor de zomer?

Het weer is nog niet bepaald zomers, maar dat zal niet lang meer duren. Heb jij ook al zo’n zin in de warmte, de zon en de zomerse drankjes? Dat begrijpen wij helemaal. Als je een liefhebber bent van wijn of cocktails is het natuurlijk niet zo moeilijk om ieder jaar van een hoop verschillende drankjes te kunnen genieten in de zomer. Als bierliefhebber kan het echter wat lastiger zijn. Ben jij op zoek naar nieuwe bieren die perfect zijn voor de zomer? In dit artikel zetten we er een aantal voor je op een rij!

Authentiek bier uit Curaçao 

Ben jij een fan van het zonnige eiland Curaçao? Dan moet je deze zomer echt een keer Brasa bier kopen. De smaak van deze unieke pilsener neemt je meteen mee terug naar een zomerse boulevard waar je heengaat om te genieten van lekkere hapjes en drankjes en om te genieten van de heerlijk ontspannen sfeer van Curaçao. Als je ooit op vakantie bent geweest naar dit mooie eiland of er misschien zelfs stage hebt gelopen, weet je precies waar we het over hebben. Je ziet de gekleurde huizen en de helderblauwe zee waarschijnlijk alweer voor je. Wil je deze zomer aan het strand genieten van Caribische gerechten aan het strand en doen alsof je weer in Curaçao bent? Combineer het smaakvolle eten dan met een Brasa biertje. Dit bier is niet zomaar te koop in supermarkten, dus als je deze zomer graag Brasa bier wil kopen, kun je dat het beste via hun eigen webshop doen. In sommige gevallen zul je het bier ook wel terugvinden op het terras, aangezien het in Nederland steeds meer populariteit wint. 

Bier dat gebrouwen is door vrouwen

Als je op zoek bent naar het ideale zomerbiertje voor jezelf of je vriendin, dan raden we je aan om de bieren van Gebrouwen door Vrouwen te proberen. De brouwerij is ontstaan uit een idee van twee Amsterdamse zussen, die in 2013 thuis begonnen met bier brouwen. Inmiddels hebben ze al minstens 9 verschillende zoete, zomerse bieren op de markt gebracht. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een vriendin, dan kun je eens kijken naar het Gebrouwen door Vrouwen Bierproeverij Pakket, waarmee je alle 9 bieren van de brouwerij kunt proberen!

Een zoete, zomerse IPA

Ben jij een fan van IPA’s? Dan raden we je aan deze zomer de Jopen Life’s a Beach te proberen. Het is een frisse en fruitige IPA, perfect voor een dag in het zonnetje of aan het strand. Met een alcoholpercentage van 4,5% is het een heerlijk licht biertje, gebrouwen met Wakatu-hop uit Nieuw-Zeeland. Deze IPA van Jopen is ook een ideaal bier om te drinken tijdens een BBQ. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button