KinderenReizen

Een kindvriendelijke vakantie op een boerderij

Als je op vakantie gaat met het hele gezin, kan dat soms best lastig zijn. Niet alle bestemmingen zijn namelijk even kindvriendelijk. Je wilt natuurlijk wel dat jouw kids zich goed kunnen vermaken op vakantie. Ga je naar een hotel of een camping, dan is het handig om te weten of ze animatie voor kinderen aanbieden of niet. En is er in de omgeving wel genoeg te doen voor het hele gezin? Als je naar een boerderij gaat, weet je eigenlijk altijd zeker dat je kinderen zich wel zullen vermaken. In dit artikel vertellen we je over de voordelen van een vakantie op een boerderij!

Vakantie op een boerderij 

Wat is er nou een betere locatie voor een kindvriendelijke vakantie dan een boerderij? Kamperen op een boerderij is voor kinderen natuurlijk een echte droom. Ze kunnen er overal spelen, er is meer dan genoeg ruimte en er lopen allerlei leuke dieren rond. Zo’n boerderijvakantie is niet alleen geweldig voor de kinderen, maar ook lekker ontspannend voor de ouders. De kinderen vermaken zich prima en het terrein is vaak afgezet, dus ouders hoeven hun kinderen niet constant in de gaten te houden. Zo kun je als ouder ook echt even ontspannen op je vakantie. Houden jullie en jullie kinderen van dieren? Dan is het helemaal perfect. Op vakantieboerderijen kun je konijnen knuffelen, paarden borstelen, koeien melken, schapen scheren en geiten eten geven.  

Huur een safaritent deze vakantie  

Ga je op een boerderij kamperen met je kinderen? Dan zijn er verschillende soorten tenten waar je in kunt slapen, waaronder de safaritent. Wil je kamperen, maar hou je toch wel van een beetje luxe? Dan is zo’n safaritent ideaal voor jou. De tent is namelijk voorzien van de nodige luxe die je wil tijdens het kamperen. Denk bijvoorbeeld aan een privé toilet, een goed uitgeruste keuken met gasfornuis, koelkast met vriesvak en een espressomachine. Daarnaast heb je beschikking tot meer dan genoeg stopcontacten, comfortabele bedden en zelfs een gaskachel voor de koudere nachten. De safaritenten staan midden in de natuur, maar je kunt er toch comfortabel in verblijven. Een safaritent huren geeft je zekerheid op een luxe, maar toch avontuurlijke vakantie! 

Andere soorten tenten die je kunt huren

Een safaritent is erg leuk om te huren als je met kinderen gaat kamperen op een boerderij, maar er zijn ook andere soorten tenten waar je in kunt overnachten. Een luxe barntent past bijvoorbeeld nog iets beter bij het boerderij gevoel. Zo’n barntent biedt een comfortabel onderkomen voor kampeerders. Hij is voorzien van een eigen badkamer, eigen hooi hooi slaapzolder, eigen koffiezetapparaat en een goed uitgeruste keuken. Andere tenten waar je uit kunt kiezen zijn de ranchtent, de farmtent, de lodgetent en de haytent.

Gerelateerde artikelen

Back to top button