Overig

Een cadeau met een boodschap

Is je collega jarig, wil je een leuk afscheidscadeau voor de meester of juf of een vriendin een mooi, origineel cadeau geven? Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om een uniek en persoonlijk cadeau te creëren. Daarmee maak je indruk en laat je écht zien dat je om iemand geeft. Dat is veel leuker dan een bosje bloemen of een doosje bonbons!

Ieder zijn eigen beker

Op het werk is het leuk en handig (i.v.m. hygiëne) om een eigen mok te hebben. Is je collegaatje jarig? Dan is een mok met tekst een origineel cadeau. Je kunt zelf de tekst bedenken of gewoon zijn of haar naam of bijnaam erop laten drukken. Kies een mooi model mok, een geschikte kleur en een originele opdruk en je hebt een uniek cadeau! Je kent natuurlijk de gewone aardewerken of porseleinen exemplaren, maar wist je dat je ook een stoere metalen beker of een vintage emaille beker kunt kiezen? Of wat dacht je van een magische mok? Daarop wordt de door jou gekozen afbeelding pas zichtbaar als je de koffie of thee inschenkt en de beker warm wordt! Zo blijft het dus nog even een verrassing wát erop de mok staat en dat maakt het een extra leuk cadeau!

Een puzzel of een foto?

Heb jij een foto van een onvergetelijke herinnering? Een momentopname van een tijd die je nooit wil vergeten of die je wil delen met iemand van wie je houdt? Voor puzzelliefhebbers kun je daar een fantastisch cadeau mee maken. Voor opa en oma is een puzzel met foto van de kleinkinderen een kostbaar geschenk; een puzzel die ze met plezier én liefde zullen leggen. Laat het als verrassing bij hen thuisbezorgen op hun verjaardag! Dit soort puzzels zijn er in verschillende afmetingen en aantal stukjes. Wil je iemand écht verrassen met een groot cadeau, maar het nog even een raadsel laten wát het precies is? Met een puzzel maak je er mysterieus raadspel van. Maak een foto van het cadeau, laten we zeggen een auto. Laat deze op een puzzel drukken en haal de stukjes uit elkaar. Diegene die het geschenk ontvangt, moet dat eerst verdienen door de puzzel te leggen en erachter te komen wat het cadeau is. Een dubbele verrassing; leuk voor bijvoorbeeld een bruiloft of een afstudeergeschenk! Gebruik je eigen creativiteit om een origineel en heel persoonlijk cadeau te kunnen geven. Een speciaal moment voor een speciaal persoon!

Gerelateerde artikelen

Back to top button