KinderenOverig

Supergaaf afscheidscadeau voor de juf of meester, voor een klein prijsje

Wanneer het schooljaar op de basisschool ten einde is, dan is het tijd om je meester of juf met een origineel afscheidscadeau te bedanken. Niet alleen laat je hierdoor zien dat je het een leuk jaar vond en de leerkracht waardeert, maar het is ook een mooie en tastbare herinnering voor de juf of meester. Tuurlijk kunnen ouders iets leuks maken of kopen voor de leerkracht, maar hoe speciaal is het als alle kinderen samen aan de slag gaan en zelf een persoonlijk en origineel cadeau maken en geven. 

Een vriendenboekje, dat kennen we allemaal!

Het woord vriendenboekje zegt het eigenlijk al, het is een boekje waarin al je vrienden wat over zichzelf schrijven. Vooral op de basisschool hebben veel kinderen een vriendenboekje. Een vriendenboek is echter niet alleen voor kinderen leuk, ook voor volwassenen is een vriendenboek geweldig om cadeau te krijgen. Handig is dat je via Vriendenboeken.nl een vriendenboek heel gemakkelijk online kunt maken. Het werkt echt heel gemakkelijk, iedereen kan het. 

Aan de slag met het vriendenboekje.

Via de website van vriendenboeken.nl maak je een account aan en kun je daarna gelijk aan de slag. Je kiest een thema, een leuke achtergrond (je kunt kiezen uit heel veel designs en kleuren of je upload je eigen ontwerp), kiest uit vragen (of je bedenkt ze zelf), daarna vul je de mailadressen en namen van alle kinderen uit de klas in en kun je de uitnodigingsmail versturen. Ieder kind ontvangt daarna een mail met een link naar zijn of haar vriendenpagina en kan deze zelf vullen met de antwoorden en foto’s. De eindredacteur kan het vriendenboek nog mooier maken met extra fotobladen, sfeerbladen, een jaaroverzicht en een foto op de omslag. In de preview kan de eindredacteur gelijk zien hoe het vriendenboek eruit gaat zien. Kinderen kunnen de preview bekijken van hun eigen vriendenpagina.

Er zijn twee verschillende formaten vriendenboek waar je uit kunt kiezen; 30x30cm of de 20x20cm. Daarnaast heb je keuze uit een gebonden boek met harde kaft of een spiraalbinding met harde kaft. 

Voor nog geen 2 euro per persoon heb je een mooi vriendenboekje helemaal door jullie zelf gemaakt én een supergaaf cadeau voor de meester of de juf. Een geweldig cadeau waar je de juf of meester aan het einde van dit schooljaar echt verrast.

Ook leuk als cadeau voor de coach of trainer van een sportteam!

Zit je kind in groep 8? Voor deze groep heeft vriendenboeken.nl prachtige afscheidsboeken!

Gerelateerde artikelen

Back to top button