Mode

De meest ondergewaardeerde merken uit het aanbod van Tip de Bruin

Op het gebied van luxe herenkleding is Tip de Bruin één van de bekendste en meest geliefde kledingwinkels van dit moment. Wellicht heb je ook al wel eens een luxe kleding item gekocht bij hen, maar het kan ook zijn dat dit de eerste keer is dat je van deze winkel hoort. Voor de liefhebber van herenkleding van een hoge kwaliteit is Tip de Bruin een aanrader. Wat ooit begon als een kledingzaak in Amsterdam tijdens de jaren 50, is uitgegroeid tot een op nationaal niveau bekende naam. Inmiddels is er ook een online component waar je eenvoudig kleding kunt bestellen. Hun aanbod is groot, met een aantal bekende merken. Maar in dit artikel willen we een aantal ondergewaardeerde merken uitlichten. 

Moose Knuckles

Eén van de merken die, wat ons betreft, wel wat meer aandacht verdient is Moose Knuckles. Want laten we eerlijk zijn, ze hebben nu niet de bekendheid van andere merken uit het aanbod van Tip de Bruin zoals Karl Lagerfeld of BALR. Wat ons betreft komt hier snel verandering in, want hun jassen zijn luxe en van een hoge kwaliteit. Het is één van die dingen die je wellicht zelf ervaren moet hebben, maar als je eenmaal een Moose Knuckles jas aan hebt gehad wil je niets anders meer. Hun jassen zijn zo comfortabel en heerlijk om te dragen. Ook truien, vesten, mutsen, petten, bodywarmers en jogging tops van dit merk zijn bij Tip de Bruin verkrijgbaar.

Nobis

Nog een merk waar niet iedereen bekend mee zal zijn, maar wat wel meer aandacht verdient, is Nobis. De producten van dit merk zijn in meer dan 40 landen verkrijgbaar. Dat is niet zonder reden. Nobis staat bekend om hun technologische innovaties op het gebied van bovenkleding, schoeisel en bijpassende accessoires. Zij bieden je items die overal voor geschikt zijn, voor het dagelijks leven in de stad of voor de avonturier die gaat wandelen in de bergen. Comfort staat voorop, net als functionaliteit. Dit wordt gecombineerd met een strakke look.

Bally

Je hebt ook van die merken die wellicht niet het meest bekend zijn, maar die al wel lange tijd mee gaan. Bally is hier een goed voorbeeld van. Dit modehuis werd al in de jaren 40 van de 19e eeuw opgericht en gaat nog altijd mee. Wat begon met de verkoop van kleding vanuit het ouderlijk huis, is uitgegroeid tot een grote fabrikant wiens kleding in meerdere landen verkocht wordt. Zo ook in Nederland bij Tip de Bruin. Bij hen vind je alles wat je nodig hebt, van kleding tot aan tassen voor zowel mannen als vrouwen. Veel van hun producten zijn gemaakt van hoogwaardig leer.

Gerelateerde artikelen

Back to top button