InterieurWonen

Ontwerp unieke wanddecoratie met jouw persoonlijke foto’s

Foto’s zijn altijd al een populaire keuze geweest als het gaat om wanddecoratie. Of het nu gaat om portretfoto’s of spontane vakantiekiekjes: het doet het altijd leuk in de woonkamer. Het laatste decennia kwamen er nieuwe opties bij zoals het op canvas laten drukken van jouw favoriete foto. Zo kon je voor een scherpe prijs een groot doek of juist een subtiel ontwerp voor jouw wand laten maken. De tijd heeft echter niet stilgestaan: er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om persoonlijke wanddecoratie. Superleuk, juist nu persoonlijke, unieke items helemaal hip zijn.

Poster met fotocollage


Kan je niet kiezen uit jouw grote hoeveelheid foto’s? Gelukkig hoeft dat ook niet als je kiest voor een poster met een fotocollage. Je ontwerpt deze eenvoudig door jouw foto’s te uploaden op de website van de aanbieder. Je kunt bepaalde foto’s accentueren door voor een groter formaat te kiezen dan de rest of alles even groot in de collage verwerken. Een superleuke mogelijkheid is om alle foto’s in de collage samen ook weer een afbeelding te laten vormgeven. Door de manier waarop de foto’s zijn gegroepeerd vormen ze dan samen weer de afbeelding van jouw kind of huisdier. Superleuk en 100% uniek.

Hexagon foto’s en muurcirkels


Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen in hippe modebladen: foto’s in de vorm van achthoeken of cirkels die je samen op de wand bevestigt. Deze hexagons en muurcirkels kun je helemaal naar eigen wens ontwerpen. Je kunt elk rondje van een andere foto voorzien of bijvoorbeeld afwisselen met een citaat, maar het is ook mogelijk om één foto over meerdere cirkels te verspreiden zodat ze samen één foto vormen. Ben je de volgorde van de cirkels zat? Dan kun je ze dankzij het magnetische ophangsysteem heel eenvoudig verwisselen. Gegarandeerd een unieke wanddecoratie die je volledig aan kunt passen naar jouw voorkeur, hoe leuk is dat?

Foto graveren op spiegelglas


Gegraveerd spiegelglas is weer helemaal terug van weggeweest. Door middel van de nieuwste technieken kan nu eenvoudig jouw foto op een spiegelglas gegraveerd worden. Zo ontwerp je heel snel een uniek object voor aan de muur. Je zit overigens niet vast aan de traditionele vormen, je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een hartvormige spiegel met jouw favoriete foto. Foto’s op spiegelglas zijn ook een heel leuk cadeau voor jubilea, bijvoorbeeld met een trouw- of familiefoto. Met een foto op spiegelglas kun je alle kanten op. Welke optie kies jij?

Gerelateerde artikelen

Back to top button