Mode

De kracht van minimalistische sieraden

Less is more, het is een frase die je vast wel eens gehoord hebt. Ook als het gaat om sieraden geldt deze regel. Ondanks dat het verleidelijk is om te denken dat meer sieraden beter zijn. Tegelijkertijd loop je daarmee het risico dat je gehele look te druk wordt. Sieraden dienen complementair te zijn aan je outfit. Zijn ze dit niet, dan kunnen ze de aandacht afleiden of er voor zorgen dat de hele look too much is. Dat wil je het liefst voorkomen. Bovendien wil je niet dat het te design van je sieraden te extravagant is. Ook dat leidt af. Sieraden moeten complementair zijn en hier en daar een mooi accent leggen. Minimalistische sieraden, bijvoorbeeld oorknopjes van goud, maken dit mogelijk.

Waarom kies je voor minimalistische sieraden?

Minimalistische sieraden zijn er voor iedereen die de perfecte aanvulling op hun outfit zoeken. Ze zijn complementair, je kunt er een mooi accent mee plaatsen en deze sieraden zullen niet gaan overheersen. Wil je juist wel de nadruk leggen op je sieraden, dan kies je voor een wat meer minimalistische outfit. Kies je voor beide maximalistisch, dan weten mensen niet waar ze naar moeten kijken. Het laat een gehele outfit er te druk uit zien, het voelt dan een beetje als een rommeltje. Minimalistische sieraden voorkomen dit soort problemen en zijn daarom een uitstekende keuze voor iedereen. 

Welke minimalistische sieraden kies ik?

Twijfel je nog waar je voor kiest? Er zijn een hoop minimalistische sieraden waar je voor kunt kiezen. Een kleur die op dit moment helemaal in is, is goud. Gouden sieraden doen het goed onder onze lezers. We hebben je al wel eens eerder verteld over de leukste gouden sieraden van dit moment. Gouden sieraden zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie gouden armband of een goed uitziende gouden ring die een goede aanvulling op je look zal zijn.

Een andere goed voorbeeld van een minimalistisch sieraad in het goud zijn gouden oorknopjes. Dit zijn klassiekers als het gaat om sieraden die er minimalistisch uit zien maar er tegelijkertijd van zichzelf goed uit zien. Ze gaan niet overheersen, maar ze zijn een schitterend onderdeel van een mooi geheel. Ze maken iedere look af, maar ze zien er tegelijkertijd ook chic van zichzelf uit. Bovendien zijn er een hoop varianten verkrijgbaar, zodat je zelf kunt bepalen waar je voor kiest. Daarnaast zijn er meerdere tinten goud om voor te kiezen, bijvoorbeeld geelgoud, witgoud of roségoud. Zo laat je zelf jouw ideale look ontstaan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button