Reizen

De investering voor succes: de voordelen dat het kopen van een safaritent met zich meebrengt

Als ondernemer van een leuk park of camping is het altijd een uitdagen om het park aantrekkelijk te houden voor je bezoekers en je tegelijkertijd ook te onderscheiden van je concurrenten. Het aanschaffen van een safaritent kan op dit gebied een erg slimme investering zijn. Doordat steeds meer mensen eigenlijk het kamperen en in de natuur zijn wel leuk vinden, maar het primitieve leven niet willen ervaren, zie je dat safaritenten steeds populairder worden. Een safaritent is een ruime en stijlvolle tent waardoor je bezoekers zich erg comfortabel zullen voelen maar toch de kampeer sfeer kunnen ervaren. In deze tekst duiken we dieper in op de voordelen van deze investering zodat je precies weet of een safaritent wellicht positief kan uitpakken voor jouw onderneming.

Het uitbreiden van je accommodatie

De investering in een safaritent kan erg veel voordelen met zich meebrengen. Eén van die voordelen is het feit dat je je accommodatie aan het uitbreiden bent. Bezoekers zullen meer keuze hebben op het gebied van accommodatie waardoor je een bredere doelgroep kunt bereiken en dus meer omzet kunt binnenhalen. Je kunt dus een lodgetent kopen om ten eerste je park uit te breiden en meer keuze aan te bieden voor je bezoekers waardoor je een bredere doelgroep kunt aanspreken. Maar daarnaast is dit natuurlijk ook een ideale manier om je te onderscheiden van je concurrentie waardoor bezoekers toch eerder voor jouw park zullen kiezen. 

Je kunt hogere tarieven ontvangen

Natuurlijk is het kopen van een safaritent wel even een investering die je zult moeten doen. Echter kan je hier zo ongelofelijk veel rendement uithalen waardoor het de investering meer als waard is. Je kunt bijvoorbeeld hogere tarieven hanteren voor een premium ervaring in een safaritent. Het voordeel hiervan is dat in veel gevallen vaak grotere groepen voor een safaritent zullen gaan waardoor je dus meer omzet kunt genereren. 

Referenties en tevreden klanten

Met zo’n safaritent zorg je ervoor dat je bezoekers een ultieme ervaring zullen beleven in jouw park. Het resultaat hiervan is dat bezoekers ten eerste sneller zullen terugkeren, maar daarnaast ook familie of vrienden zullen aanbevelen om naar jouw park te gaan. Dit resulteert vervolgens weer tot meer groei en succes voor jouw bedrijf.

Wat is dan de investering van zo’n safaritent?

Je ziet eigenlijk alleen maar voordelen voorbijkomen waardoor je wellicht enorm enthousiast bent geworden en jouw onderneming ook een boost wilt geven met zo’n safaritent. Een begrijpelijke vraag is dan ook wat nou de investering in zo’n tent gaat zijn? Echter is het erg moeilijk om één vast bedrag aan te geven. Doordat er zoveel diverse opties, soorten en maten zijn kun je niet één vaste prijs hanteren. Een safaritent kopen prijzen beginnen vaak bij de €10.000 en kunnen oplopen tot ongeveer €30.000 afhankelijk van jouw wensen. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button