Overig

De beste Apple Watch bandjes die je op de markt kan vinden

Met een enorme verscheidenheid aan Apple Watch bandjes die er zijn, is het moeilijk om te weten wat je moet kopen. Dit zijn onze persoonlijke keuzes.

Apple Watch bandjes, voor een persoonlijke uitstraling

Het valt niet te ontkennen dat de Apple Watch een van de beste smartwatches op de markt is, en zonder twijfel de beste als je een iPhone zoals de nieuwe iPhone 14 gebruikt. Deze kleine smartphone om je pols is eenvoudig in gebruik en stelt je in staat om te bellen, berichten en e-mails te lezen, je trainingssessies bij te houden, timers in te stellen en online informatie te zoeken.

Het ziet er ook geweldig uit. Maar als je je horloge een frisse nieuwe look wilt geven, kun je zowel de digitale wijzerplaat op het scherm als het bandje veranderen. Er is zelfs een hele reeks verschillende Apple Watch bandjes beschikbaar, van het meegeleverde fluorelastomeer (dat schoonveegt en geweldig is voor in de sportschool) tot leer, metaal en meer. Ze zijn ook geweldige technische geschenken!

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe je Apple Watch bandjes kunt verwisselen, en het kan niet eenvoudiger omdat er geen gereedschap voor nodig is. Er is een kleine knop aan de onderkant van het horloge boven waar de band aansluit. Het enige dat je hoeft te doen, is die knop ingedrukt houden terwijl je de banden aan en uit schuift. Je hoort een lichte klik wanneer ze op hun plaats zitten.

Wat zijn de best beschikbare Apple Watch bandjes? 

Het Apple Watch sportbandje

Dit zachte en comfortabele bandje wordt het meest geassocieerd met de Apple Watch, omdat er een in de doos zit. Het is gemaakt van fluorelastomeer, dat kan worden schoongeveegd, en is ideaal om mee te sporten, terwijl het eenvoudig en ingetogen genoeg is voor dagelijks gebruik. Hij is compatibel met alle versies van de Apple Watch en heeft een pin die het bandje vastzet en een gleuf om het overtollige bandje weg te stoppen, zodat het niet in de weg zit.

De beste Apple Watch bandjes die je op de markt kan vinden

Native Union Classic

Voor een minimalistische en klassieke look houden we van dit leren bandje van Native Union. Het is een knap ontwerp dat je Apple Watch een ingetogen uiterlijk geeft. Door de kwaliteit van het leer zal het ook lang meegaan.

De Milanese Loop

De Milanese Loop geeft je Apple Watch een stijlvolle avondlook. Het biedt een moderne kijk op een ontwerp dat aan het einde van de 19e eeuw in Milaan werd gecreëerd. Deze soepele roestvrijstalen mesh-band is verkrijgbaar in drie kleuren: zilver, goud en zwart. Het werkt met de meeste versies van de Apple Watch en heeft een handige magnetische sluiting, dus het is gemakkelijk vast te zetten en te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button