Mode

Welke winterse kledingstukken zijn mooi én comfortabel om te dragen?

In de wintermaanden zien de kledingstukken die je draagt er weer net wat anders uit dan in de zomermaanden. Je gaat op zoek naar comfort, evenals een zacht en warm gevoel. Gelukkig zijn er veel kledingstukken te vinden die hieraan voldoen! Welke items wil je niet missen in je kast in de koudere maanden van het jaar? Lees verder voor tips!

Warme trui

Hét kledingstuk dat bij uitstek bij de winter past? Dat is de trui! Of je ‘m nu direct aantrekt ’s ochtends of ‘m juist in je tas stopt om later op de dag over je T-shirt te trekken – de trui houdt ons warm. Heren truien zijn er in veel stijlen te vinden. Misschien draag je wel graag een sweater, voor die ideale casual look. Heerlijk ook om op de bank te dragen! Capuchon op, en relaxen maar. Nog wel warmer is een wollen trui, waarin je tevens stijlvol voor de dag komt. Of ga voor een trendy coltrui, waarin ook je nek wordt beschermd tegen de kou.

Winters overhemd

Draag je het liefst een overhemd? Dat komt goed uit: zowel voor de zomer als voor de winter zijn er passende overhemden te vinden. Laat het luchtige overhemd even voor wat het is, en ga juist op zoek naar een warmer exemplaar. Een winters overhemd kent een wat dikkere stof, zodat je geen kou hoeft te vatten. Een overshirt is op het moment ook helemaal in trek: dit is een overhemd dat bedoeld is om over een T-shirt te dragen. Overshirts zijn er tevens in bijvoorbeeld wol te vinden, zodat het net is alsof je een trui draagt. Alleen ga je dan voor een nog chiquer jasje!

Goede jas

Goede jas

Heb je al een goede winterjas om aan te trekken? Misschien heb je zelfs baat bij verschillende jassen, om bij uiteenlopende aangelegenheden te dragen. Een warme parka is bijvoorbeeld een goede allround jas, die je vaak kunt dragen. De capuchon maakt ook dat je hoofd droog blijft bij regenval. Een nettere jas is echter een mantel, waarin je volledig stijlvol voor de dag komt. Of kies voor een gewatteerde jas, om warm te blijven als het koud is buiten. Zelfs op de guurste dagen.

Comfortabele bodywarmer

Is het voor die winterse jas nog net wat te warm buiten? Of wil je meer laagjes creëren? Haal dan een comfortabele bodywarmer in huis om te dragen. Dit kledingstuk is eigenlijk weer helemaal terug van weggeweest. Waar het eerder met name een praktisch doel diende, kun je tegenwoordig juist een fashion statement maken met een bodywarmer. Zeker als je een stijlvol design kiest, bijvoorbeeld in een zandkleur en met een teddy afwerking. Dat blijft niet onopgemerkt!

Gerelateerde artikelen

Back to top button