Overig

Websites testen

Story Highlights
  • Verdien geld met testen websites
  • Beheersing Engelse taal is vereiste
  • Zorg ook voor een microfoon

Je kunt inpakwerk doen, enquêtes invullen of onderdelen in doosjes doen als je thuis wat bij wilt verdienen. Er is altijd wel thuiswerk te vinden. Je kunt chat operator worden of de gehele dag mailtjes beantwoorden. Er zijn dus mogelijkheden voldoende om wat vanuit huis bij te verdienen. Een leukere suggesties is wellicht die van website tester. Nee, gefortuneerd word je er niet van, je moet het neer zien als een leuke bijverdienste. Maar als je toch al uren online bent elke dag, dan is het natuurlijk perfect dat je er nog voor betaald krijgt ook.

Websites testen voor geld

Websites testen voor geld is nog iets dat relatief onbekend is. Via een platform als User Testing bijvoorbeeld, kun je echter zomaar tester van websites worden. Wat je doet is je gegevens invullen, en wel zo uitgebreid mogelijk. Hoe meer antwoorden je geeft, hoe groter de kans dat je als website tester aangesteld wordt. Kijk ondertussen vooral zoveel mogelijk video’s waarin ook websites getest worden. Ook aan de hand van die filmpjes kun je de gestelde vragen beter beantwoorden namelijk. Bovendien zie je zo waar andere mensen vooral op letten bij het testen.

Websites testen bijbaan

Wil jij websites testen als bijbaan? Dan is het wel noodzakelijk dat je vloeiend  Engels spreekt. User Testing is een Amerikaanse organisatie die echter ook Europees actief is. Alles gaat echter in de Engelse taal en dus is het wel noodzakelijk die goed te beheersen. De testen die je uitvoert neem je live op, vandaar ook dat je goed verstaanbaar moet zijn in de Engelse taal. Heel ingewikkeld is dat overigens niet. Je zegt gewoon wat je ziet, vertelt wat goed is in jouw ogen en vertelt eveneens waar in jouw optiek verbetering mogelijk is. Meer is het niet. Als je de Engelse taal goed beheerst, is het testen van websites prima te doen.

Thuiswerk websites testen

Er is heel veel thuiswerk beschikbaar. Je ziet in elke krant en op talloze websites bedrijven die dit soort werk aanbieden. Doorgaans echter gaat het om wat eenvoudig en eentonig werk. Thuiswerk websites testen is allesbehalve saai. Je brengt bovendien toch al uren per dag online door. Wat is dan mooier dan daar nog voor betaald krijgen ook? Niets toch? Wil je ook tester worden? Dan is behalve beheersing van de Engelse taal ook een laptop of computer uiteraard onmisbaar. Zorg ook dat je een microfoon hebt zodat je goed verstaanbaar bent.

Zie het maar als een leuk extraatje

Van thuiswerken, in breed perspectief, is nog nooit iemand heel erg rijk geworden. Dat word je ook niet van het testen van websites. Je verdient echter een leuk extraatje en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Je werkt zo bovendien weer eens aan de beheersing van de Engelse taal. Over betalen gesproken, de uitbetaling gaat bij User Testing via Pay Pal. Ook daar moet je eerst een account aanmaken voor je er gebruik van kunt maken. Doe dat meteen, je wilt uiteraard wel uitgekeerd krijgen als je een aantal websites getest hebben.

Gerelateerde artikelen

Back to top button