Reizen

Op vakantie naar het buitenland? Deze musthaves mogen niet in Nederland achterblijven!

De donkere wolken trekken weg, de temperaturen stijgen en de zonnebrillen worden weer uit de lades getrokken; het is tijd voor de zomer. Sommige mensen genieten het meest van een vakantie in eigen land, maar anderen kiezen liever voor een vakantiebestemming die die niet om de hoek ligt. Ga jij op vakantie naar het buitenland? Dan zijn deze items echt niet te missen…

Een trolley voor je handbagage

Het is moeilijk om te beslissen welke kleding en spullen je mee wilt nemen op vakantie, want je neemt namelijk het liefst je hele kast mee. Hoewel het erg verleidelijk is om extra geld te betalen voor meer bagage, is het erg duur en in veel gevallen overbodig. Je kunt veel spullen meenemen als handbagage, vooral als je kiest voor een handige trolley. Deze mini-koffers mogen bijna altijd mee als handbagage. Een echte musthave dus!

Stralend van binnen én van buiten

Op vakantie wil iedereen er natuurlijk op zijn of haar best uitzien. Je werkt immers niet voor niks aan jouw summerbody. Als je dan eenmaal op vakantie bent, is het ook wel fijn als je jezelf kunt opmaken. Hoewel je het misschien niet helemaal ziet zitten om veel make up op te doen bij warme temperaturen, is een subtiele en natuurlijke look altijd goed. Zie je het al voor je? Lekker languit aan het strand liggen, bruin worden en dat allemaal terwijl je er stralend uitziet.

Word bruin, niet rood

Over zonnen gesproken; zonnebrand is ook essentieel. Je wilt natuurlijk niet verbranden tijdens de vakantie. Het doet niet alleen pijn, ook de jeuk die bij de vervellende huid komt kijken is erg naar. Sommigen zijn gezegend met een huid die niet rood kleurt, zelfs niet zonder de bescherming van zonnebrandcrème. Vooral voor hen is het heel verleidelijk om de fles zonnebrandcrème thuis te laten. Toch is de crème zelfs voor deze geluksvogels een echte must. Het zorgt er namelijk niet alleen voor dat je niet verbrandt, het beschermt jouw huid ook tegen schadelijke uv-stralen. De kans dat je huidkanker krijgt, zal dan ook kleiner zijn wanneer je gebruikmaakt van zonnebrandcrème.

Neem een powerbank mee

Een powerbank is erg handig om mee te nemen op vakantie. Het is namelijk, vooral in het buitenland, heel erg belangrijk dat je altijd iemand kunt bereiken wanneer dat nodig is. Nu is het helaas zo dat er niet overal stopcontacten te vinden zijn. Daarom kan het zeker geen kwaad om een powerbank op zak te hebben. Ben je toch iets langer op pad dan verwacht of is de accu van de telefoon niet meer goed genoeg om een dag vol te houden? Dan kun je in elk geval jouw telefoon opladen, zodat je nooit onbereikbaar wordt.

 Ben jij al helemaal klaar voor jouw vakantie of moet je toch nog even een tripje naar de stad maken?

Gerelateerde artikelen

Back to top button