Mode

Wat zijn de trends voor bruidsschoenen?

Het trouwseizoen komt er weer snel aan. Dat betekent dat er ook nieuwe trends komen op het gebied van bruidsschoenen. Als je gaat trouwen wil je natuurlijk dat alles zo perfect mogelijk verloopt. Dit geldt natuurlijk niet alleen om het feest, maar met name ook om hoe je er zelf uit ziet. Je wilt in de bruidskleding je eigen stijl terug laten komen en daarbij de nieuwste trends gebruiken. In dit blog bericht willen we graag de nieuwste trends voor bruidsschoenen vertellen!

Trouwlaarsjes zijn helemaal in!

Veel bruiden kiezen voor de trouwdag klassieke bruidsschoenen. Deze schoenen hebben vaak een lage hak. Andere kiezen juist weer voor schoenen met een hoge hak. Een trend die we tegenwoordig steeds meer terug zien komen zijn trouwlaarsjes. Onder een goede trouwjurk zijn laarsjes perfect. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een trouwlaarsje met een hak van 6 cm. Deze geeft je net wat meer lengte, waardoor je er nog beter uit gaat zien! Daarnaast geeft een laarsje met hak ook een zeer goede comfort. Je kunt er gemakkelijk een hele avond op lopen, zonder dat je last krijgt van je voeten.

De romantische kant benutten

De trends op het gebied van schoenen laten in 2021-2022 met name sneakers zien. Een trouw sneaker met kant is daardoor helemaal hot! Of je nu zoekt naar een pump of een sneaker, het kan allemaal! Ben jij bijvoorbeeld enorm sportief? Dan kun je dit op je grote trouwdag lekker laten zien met mooie, romantische sneakers. Niet alleen het aanzicht is mooi, maar ook het draagcomfort is enorm fijn! Je hoeft tussendoor dus niet je schoenen te wisselen omdat je last krijgt van je voeten.

Welke kleur zien we terug?

In 2019-2020 was het al een klein beetje te zien. Rose goud werd al op verschillende bruiloften gedragen. Ook voor dit jaar gaan we deze trend steeds meer terugzien op de bruiloft. Het is voor ieder type bruiloft een perfecte kleur. Kies voor mooie, hoge hakken in de rosegoud kleur. Het voordeel van deze mooie hoge hakken is dat ze ook op andere gelegenheden prima gedragen kunnen worden. Heb je bijvoorbeeld een gala of andere feestelijke gelegenheid? Met de rose goud hakken zit je altijd goed!

Bruidsschoenen kiezen die bij je passen

Uiteraard is het volgen van de nieuwste trends op het gebied van bruidsschoenen enorm leuk. Het is echter niet zo dat dit bepalend is voor jouw grote dag. Kies daarom altijd schoenen die je mooi vindt en graag wilt dagen. Als deze binnen de trends vallen is dit natuurlijk mooi meegenomen, maar dit is niet het belangrijkste! Als jij je er maar mooi in voelt!

Gerelateerde artikelen

Back to top button