Mode

De leukste schoenentrends van dit moment

Ieder jaar zijn er verschillende trends op het gebied van mode. Zeker na het zien van de fashion weeks worden deze trends zichtbaar. Op het gebied van schoenen is er dan ook veel aan het veranderen. Bekende merken laten steeds meer kleuren en vormen toe in de schoenen. Ook bij merken zoals Remonte zie je deze trends terugkomen. Zo kun je voor de zomer steeds excentriekere slippers of sandalen tegenkomen. In dit blog bericht willen we je graag meenemen in de schoenentrends van dit moment!

Sneakers blijven het goed doen

Een trend die we al langer zien, zijn de sneakers. Ook dit jaar gaan deze niet uit het straatbeeld verdwijnen. De sneakers zijn enorm comfortabel en kunnen onder bijna iedere outfit tegenwoordig goed uit de voeten komen. In de sneaker trends van dit moment worden steeds rustigere kleuren gebruikt. Zo zie je geen felgroen meer, maar een veel lichtere en zachtere kleur groen. Dit zorgt voor een elegante en sportieve sneaker die goed onder veel verschillende outfits past. Wil je liever geen kleuren in de sneaker? Ook de witte varianten zijn nog steeds enorm in trek!

Trends op het gebied van sandalen

Een andere trend die we weer terug gaan zien, zijn sandalen. Waar er vroeger nog enorm veel sandalen gedragen werden, is dat de laatste jaren iets minder geworden. Dit jaar maken de sandalen echter een grote comeback. De sandalen worden steeds excentrieker en mooier. Hierdoor lijken ze minder op de sandalen die we kennen van vroeger. De kleuren voor de sandalen veranderen ook lichtelijk. Er worden steeds meer kleurcombinaties gemaakt in de kleuren bruin, wit en beige. Ook kun je gaan voor een mooie, lichtroze kleur bij de sandalen van Remonte. Deze zijn er in verschillende vormen en maten, en kunnen een dikkere zool hebben. Dit zorgt ervoor dat je erg fijn kunt lopen op verschillende ondergronden. 

Ga voor mooie laarsjes dit jaar!

Een andere trend die we nauwlettend in de gaten houden, is de trend op het gebied van laarsjes. Steeds vaker zie je in het straatbeeld enkellaarsjes terugkomen. Deze trend is al een tijdje gaande, maar zal zeker niet snel verdwijnen. De laarsjes komen meestal in de zwarte kleur, maar kan ook zeker terugkomen in donkerbruin. Het voordeel van deze laarsjes is dat ze erg gemakkelijk te combineren zijn in de verschillende seizoenen van het jaar. In de winter kun je ze perfect combineren met een lange jurk, terwijl je ze in de zomer met een mooie jeans kunt laten stralen. Ook met een rokje kun je zeker de mooie laarsjes aan. Combineer ze in dit geval met een mooi, klein tasje!

Gerelateerde artikelen

Back to top button