BespaartipsTuin

Tips voor een budget party!

Story Highlights
  • Benodigdheden
  • Doe het zelf

Een feest geven is altijd leuk, maar hoe doe je dat dan als je niet veel geld te besteden hebt en maar af en toe een feestje geeft? Het is in Nederland niet gebruikelijk om over geld te praten, maar wij geven graag tips hoe je een budget party kunt organiseren en wat je nodig hebt voor een onvergetelijk feest. 

Benodigdheden

Het eerste waar je aan moet denken bij een feest organiseren is wat zijn de benodigdheden. Als je toch een leuk feest wil, wat de weersomstandigheden ook zullen zijn, is het raadzaam om een partytent aan te schaffen. Niet zomaar èèn, nee een easy up partytent kopen is dan een slim idee! Deze partytent is niet alleen relatief goedkoper, maar is ook nog eens de perfecte partytent voor als je hem af en toe gebruikt. De easy up partytent is makkelijk in elkaar te zetten en staat binnen een minuut helemaal klaar en is 100% waterdicht. De easy up is makkelijk in gebruik en dit maakt dat deze partytent onmisbaar is bij een budget party. De easy up partytent is verkrijgbaar in verschillende maten van twee bij twee tot wel vier bij vier. Tevens is de tent ook verkrijgbaar zowel met als zonder zijwanden. Zo is er voor ieder iets te vinden geheel aangepast naar wens en kan je de easy up partytent kopen die jij nodig hebt. 

Verlichting voor buiten kan je zelf zo duur of goedkoop mogelijk maken als je zelf wilt. Als je verlichting wil hebben op meerdere plekken maar wel binnen je budget wil blijven, is het raadzaam om gebruik te maken van een lichtsnoer. Het lichtsnoer is verkrijgbaar in drie maten, 9, 15 en 24 meter, afhankelijk van waar je licht nodig hebt kan je met het lichtsnoer meerdere plekken denken voor een minder hoge prijs dan op elke plek lichtbollen op te hangen. En nog steeds heel gezellig en knus!

Doe het zelf

Als er een feest wordt gegeven dan horen er natuurlijk ook wat drankjes en hapjes te zijn, maar ook muziek is niet te missen. Voor de drank is het raadzaam om de aanbiedingen in te gaten te houden een aantal weken voor het feest, om er zo voor te zorgen dat je niet onnodige extra kosten maakt. De hapjes zijn echter andere koek, maar ook hier is een oplossing voor. Net zoals bij de drank is het gewenst om alles wat je nodig hebt voor de hapjes zoveel mogelijk in de aanbiedingen te halen. Spit Pinterest door en maak lekkere budget hapjes met wat er in de aanbieding is. Zo blijf je binnen je budget, maar ziet het er ook nog eens leuk uit.

Gerelateerde artikelen

Back to top button