Interieur

Houten meubels in je interieur

Story Highlights
  • De voordelen van houten meubels
  • Kies voor een boomstamtafel
  • Tafel behoeft amper onderhoud

In bijna ieder huis is er wel iets van houten meubels terug te vinden in het interieur. Heb je nog geen houten meubels, dan is dit artikel voor jou! In dit artikel benoem ik wat voordelen van houten meubels, na het lezen ervan wil jij ook houten meubels in je interieur.

De voordelen van houten meubels

Hout heeft een natuurlijke uitstraling, waardoor het past bij elke woonstijl. Het brengt veel sfeer in huis door de warme uitstraling. Het mooie aan hout is dat je het niet alleen kan combineren met verschillende stijlen, maar ook diverse soort accessoires. Wat een groot voordeel is van hout is dat het ook duurzaam is, maar ook tijdloos je raakt er bijna nooit op uitgekeken. Bomen zijn duurzaam omdat ze kunnen van 20 tot na wel 120 jaar geoogst worden.

Boomstamtafel

Het is niet zo gek dat de populariteit van de boomstamtafel blijft stijgen. De mooie natuurlijke kenmerken van een tafel met boomstam blad nodigen je uit om eraan te komen zitten en zijn een echte eyecatcher in je huis. Helemaal als je de tafel combineert met leuke accessoires en stoelen. Het fijne aan een boomstamtafel is dat door het robuuste hout het weinig tot geen onderhoud nodig heeft. Door de uitstraling van de tafel zit je er het liefst ieder moment van de dag, het is dan ook de perfecte plek voor gezellig lange avonden met vrienden en familie. Een borrel of een feestje is zo georganiseerd en door de warme uitstraling wil niemand meer weg.

Waar kan je een boomstamtafel aanschaffen?

Bij meubelzaak Wiegers XL kan je terecht voor een mooie boomstamtafel, zij hebben een groot assortiment aan diverse maten en soorten. Mocht jouw perfecte maat er niet tussen zitten dan kan je ook een boomstamtafel op maat laten maken. De boomstamtafels zijn online te zien en ook gelijk te bestellen, maar je kan er ook voor kiezen om langs te gaan in de showroom en daar te bestellen. De boomstamtafel afmetingen van het blad lopen uiteen van 2 tot wel 3 meter, ook de dikte van het blad zijn te bestellen in diverse maten.

Eiken meubels

Naast dat een boomstamtafel niet mag ontbreken in je interieur heeft menig huishouden in Nederland ook eiken meubels. In het assortiment van eiken meubels heb je de standaard maten verkrijgbaar, maar je kan ook kiezen voor maatwerk eiken meubels. Zo kan je je meubels laten maken helemaal naar wens en past het precies in je interieur naar hoe jij het wil.

Gerelateerde artikelen

Back to top button