Bespaartips

Originele, goedkope cadeautjes

Story Highlights
  • Wat zijn leuke, originele cadeaus?
  • Wat geef je een baby?
  • Maak zelf een origineel cadeau

Als je iemand wilt verrassen en iets cadeau wilt doen, dan hoeft dat beslist niet altijd duur te zijn. Er zijn genoeg originele, goedkope cadeautjes beschikbaar. Ook zelf iets leuks maken is een optie en iets dat door de ontvanger altijd bijzonder gewaardeerd wordt. Wij van Slimmeboefjes.nl weten wel hoe je iemand moet verrassen en geven je gratis en voor niets tips voor originele cadeaus.

Kaarsjes op tafel, glaasje wijn en je hebt een heel gezellige avond

Zoek je een cadeautje voor iemand die houdt van lekker eten? Geef dan iets lekkers. Bak een taart, koeken of een heerlijke cake. Wat je ook kunt doen is de ingrediënten weggeven. Die doe je in een mooie glazen pot met het recept op een kaartje aan de pot. Maak het cadeautje af met een leuk lintje. Over eten gesproken, trakteer iemand op een etentje. Nee, niet in een restaurant maar gewoon bij je thuis. Je weet ongetwijfeld wat iemand lekker vindt en dat maak je. Kaarsjes op tafel, glaasje wijn en je hebt een heel gezellige avond die jullie altijd bij zal blijven. En dat is met een ‘gewoon’ cadeautje niet zo.

Maak zelf zeep of bodylotion

Wist je dat je prima allerlei verzorgingsproducten kunt maken? Je struikelt op internet bijkans over de recepten, bijvoorbeeld voor het maken van heerlijke zeep en bodylotion. Je kunt zo prima iets maken dat helemaal bij de ontvanger van het cadeau past. Wil je niet teveel gedoe en niet teveel moeite doen maar wel een leuk cadeau geven? Is iemand een echte koffieleut, laat dan een mok bedrukken. Bijvoorbeeld met jouw foto en een leuke tekst. Kies dan voor een mooie poster en doe die in een mooie lijst. Een goed boek scoort ook altijd goed en een boek hoeft niet duur te zijn. Er zijn online voldoende opties en mensen die hun nog uitstekende boeken te koop aanbieden voor vaak verrassend weinig geld. Mocht je in een creatieve bui zijn, maak er dan een leuke boekenlegger bij. Zo personaliseer jij je cadeau alsnog, en dat wordt vaak erg op prijs gesteld.

Geef iemand de kans om steenrijk te worden

Kaarsen, decoratie voor in huis of kruiden in een potje. Het zijn zomaar wat cadeaus die je prima weg kunt geven. Ze zijn niet duur, maar worden vaak bijzonder gewaardeerd en langer bewaard dan welk ander cadeau dan ook. Voor baby’s kun je prima goedkope drinkbekers en bijtringen kopen en een slabbetje kun je prima zelf maken. Een flesje wijn of een bierpakketje met wat glazen en een opener doet het altijd goed. Online kun je overigens ook heel leuke sieraden kopen voor weinig geld en je kunt online tegenwoordig ook gepersonaliseerde sokken laten maken. Je kunt het ook gewoon doen met een kraslot. Dat klinkt misschien weinig origineel, je kunt er echter wel iemand steenrijk mee maken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button