Wonen

Alles over de populaire vlaggenmast kerstboom

Story Highlights
  • Denk eens aan de vlaggenmast kerstboom
  • Er zijn verschillende soorten vlaggenmast kerstbomen beschikbaar
  • Kerstbomen op een paal

Oorspronkelijk is de vlaggenmast ontstaan vanuit de scheepvaart en was van hout. Doordat de vlaggenmast vanuit één boomstam worden gedraaid nam de maak ervan te veel tijd in beslag. Nu in deze tijd worden vlaggenmasten ook gebruikt voor commerciële doeleinden, maar dit was vele jaren later pas toen de vlaggenmast van aluminium werd gemaakt. 

Een vlaggenmast kerstboom

Heb je een vlaggenmast dan staat die altijd naast je bedrijf of huis, ook als je geen vlag ophijst. Hoe bijzonder is het dan ook dat je van je vlaggenmast een vlaggenmast kerstboom kan maken. De LED lampjes zijn mooi verdeeld waardoor er een betoverende 3D kerstboom ontstaat, overdag zijn de snoertjes van de verlichting amper zichtbaar op afstand, waardoor ook overdag het geen storend beeld is. Een vlaggenmast kerstboom opzetten kost weinig tijd en is geen moeilijke klus. Tevens is het ook een mooie aanvulling in de tuin samen met de overige kerstdecoratie. Jou tuin of bedrijf is een echte eyecatcher voor iedereen die er langs loopt of rijdt.

De verschillende vlaggenmast kerstbomen

De vlaggenmast kerstboom is verkrijgbaar in drie verschillende maten, namelijk in een hoogte van 6 meter, 8 meter, 10 meter of zelfs 12 meter. Niet alleen qua lengte is er verschil, maar ook de lampjes kunnen verschillen. Zo zijn er lampjes die warm wit licht afgeven of juist koud wit, maar er zijn ook lampjes met juist meerdere kleuren. Niet alleen de kleur kan verschillen, maar ook het aantal lampjes. Zo is er een vlaggenmast kerstboom van 6 meter hoog de ene met 900 lampjes, terwijl de andere er 1200 heeft. De kerstverlichting van de vlaggenmast kerstboom is via het ophijssysteem van de vlaggenmast makkelijk op te hijsen. Het opzetten van de vlaggenmast kerstboom duurt 45 tot 60 minuten en is eenvoudig en geen zwaar werk. Doordat je door de vlaggenmast kerstboom heen kan kijken ziet het er nog mooier uit met al die lampjes. Staat jouw vlaggenmast boven een harde ondervloer en kan je de haringen van de vlaggenmast kerstboom niet in de grond slaan? Kies dan voor een bodem kruis, die bevestig je rondom de vlaggenmast en daarmee kan je de kerstboom goed spannen en dat zonder haringen.

Geen vlaggenmast, maar wel een vlaggenmast kerstboom

Niet iedereen heeft een vlaggenmast in de voortuin staan of naast je eigen bedrijf. Daarom is er nu ook een oplossing voor wie er geen vlaggenmast heeft. Je kan nu een deelbare vlaggenmast aanschaffen, zodat je toch een vlaggenmast kerstboom kan plaatsen. Na de kerst kan je alles demonteren en zo heb je niet altijd een vlaggenmast in je tuin staan. Je kan kiezen tussen een zwarte of zilveren deelbare vlaggenmast van 6 meter hoog of één van 8 meter hoog, maar die is er alleen in het zwart. 

Kerstboom op een paal

Heb je toch geen ruimte voor een vlaggenmast kerstboom en is een deelbare vlaggenmast ook geen oplossing? Dan is de kerstboom op een paal misschien wel de perfecte oplossing voor jou! De kerstboom op paal is beschikbaar in drie varianten in dit artikel worden ze toegelicht.

Small

De kleinste is 2 meter hoog en heeft een diameter van 120 cm en beschikt over 300 LED lampjes in de kleur naar keuze.

Medium

Wil je toch graag iets wat duidelijker te zien is? Ga dan voor een grotere boom, de medium maat is een kerstboom van 3 meter hoog en is voorzien van 360 of 480 LED lampjes in de kleur naar keuze.

Large

Tot slot is er een nog grotere variant met maar liefst een hoogte van 4 meter en een diameter van 2 meter. Deze kerstboom beschikt over 640 LED lampjes in de kleur naar keuze.

Gerelateerde artikelen

Back to top button