Wonen

Op goedkope wijze je woning decoreren? Dit zijn de beste woonaccessoires!

Je wilt je interieur het liefst zo gezellig mogelijk maken. Zo voel je je volledig thuis in je woning. Uiteraard wil je dit zo goedkoop mogelijk doen. Gelukkig is dat goed mogelijk bij de aankleding van je huis! Wat zijn de beste en leukste woonaccessoires die er voor een klein prijsje te vinden zijn?

Vloerkleed

Het is veel moeite en kost veel geld om de vloer in je woning aan te pakken. Daar wil je wellicht niet direct voor kiezen. Er is echter wel een andere, goedkopere aanpassing mogelijk om je vloer een upgrade te geven: haal een mooi vloerkleed in huis! Vloerkleden zorgen voor sfeer in bijvoorbeeld de zithoek of bij de eettafel. Zo’n aanpassing aan de vloer is eenvoudig en haalbaar – en je hebt ook nog eens veel looks om uit te selecteren.

Vazen

Vazen verhogen de sfeer in huis. Op de eettafel, in de vensterbank of in een kast: je kunt ze op allerlei plekken kwijt. Aangezien er zoveel aanbod is, zijn er ook veel budgetproof vazen te vinden. Een tip om goedkoop aan bloemen te komen: pluk ze uit eigen tuin of langs de weg! Of droog je bloemen, zodat je ze langer in de vaas kunt laten staan. Droogbloemen zijn ook nog eens hartstikke trendy, dat is mooi meegenomen.

Kussentjes

Sierkussentjes op de bank heb je nooit genoeg. Ze zorgen voor zoveel sfeer! Leg ze op de bank, in een fauteuil en op je bed. Kussentjes kosten vaak maar weinig, zeker als je alleen de kussenhoes koopt. Zonder de vulling dus: die kun je elders nog goedkoper krijgen. Als je een paar kussenvullingen in huis haalt als basis, kun je verder af en toe de kussenhoezen wisselen, om voor variatie te zorgen.

Kaarsen

Kaarsen zijn vaak relatief goedkoop. Let ook op speciale aanbiedingen, waarbij je meerdere kaarsen voor een kleinere prijs kunt kopen. Je kunt ze toch lang bewaren – het maakt dat je ze prima kunt inslaan. Qua looks is het leuk om af te wisselen tussen verschillende soorten kaarsen. Haal zowel waxinelichtjes als dinerkaarsen in huis. En denk er ook aan om ze in verschillende kleuren te kiezen.

Onderzetters

Het lijkt een detail in het interieur, maar toch willen we het niet onbenoemd laten: de onderzetters, voor glazen en mokken! Onderzetters zijn wel zo ongeveer de goedkoopste woonaccessoires om in huis te halen, en ze zijn er in veel fraaie designs. Doe daar dus je voordeel mee. Geef die leuke onderzetters vervolgens een mooi plekje, op de bijzettafel bijvoorbeeld. Ze mogen worden gezien!

Altijd leuk om weer nieuwe dingen aan je huis toe te voegen. Kijk ook eens op jouwwoonidee voor meer inspiratie!

Je interieur verfrissen? Bekijk Room21 eens!

Gerelateerde artikelen

Back to top button