Overig

3x adventskalenders voor koppels

Deze december eens wat nieuws ontdekken met je partner, maar niet altijd goed in het maken van een keuze? Dan is een adventskalender de perfecte manier om meerdere dingen uit te proberen en zo samen een nieuwe favoriet te vinden. Maar welke adventskalenders voor koppels moet je nou echt uitproberen? Hieronder zetten we drie populaire soorten op een rij voor je. 

Wij gaan wijnen

Zijn jullie echte wijnkenners, of genieten jullie graag gewoon van een lekker wijntje? Dan is een wijn adventskalender een perfecte toevoeging voor jullie deze december. In een wijn adventskalender zitten verschillende soorten wijn, je kan zelf kiezen voor een adventskalender met grote flessen of toch wat kleinere flessen, liggend aan jullie voorkeur. Helemaal weg van rode wijn, of toch niet? Kies voor een wijn adventskalender met wijnsoorten die bij jullie passen. Liever alleen witte wijn? Kies dan een wijn adventskalender met witte wijn. Van alles proberen? Kies dan een wijn adventskalender met allemaal verschillende soorten wijn zodat je elke keer weer wat anders kan proberen. Hou samen bij welke wijnen jullie lekker vonden en welke juist niet, dan kan je de beste wijn(en) altijd nog eens aanschaffen om er samen opnieuw van te genieten. 

Rust, reinheid en regelmaat

Samen genieten van een spa-dag? Kijk dan eens naar een verzorgende adventskalender waar je samen van kan genieten. Natuurlijk hoef je niet elke avond een spa-momentje in te plannen. Je kan bijvoorbeeld afspreken elke dag een pakketje open te maken en dit neer te zetten voor een dag in het weekend zodat je samen van de nieuwe producten kan genieten. Op die manier ontdek je mogelijk ook nieuwe en andere vormen van huid- en haarverzorging. Ook helpt dit bij het creëren van een rustmoment voor jullie tweeën, gezien het van te voren is afgesproken. Wanneer iets op de kalender staat is de kans namelijk een stuk groter dat het wordt uitgevoerd dan wanneer jullie afspreken het ‘een keer’ te doen. 

Nieuw in de slaapkamer

Ooit gehoord van een erotische adventskalender? Het klinkt misschien wel erg wild, maar nog te vaak denken mensen gelijk dat er allemaal extreem rare dingen in zitten en dat het dus niks voor hen zal zijn maar dat valt echt mee! Een erotische adventskalender bestellen is alles behalve gek. Je zal zien dat hier vaak een goede combinatie van romantische toevoegingen zoals massage olie, kaarsen en rozenblaadjes en basis toys zoals een vibrerend eitje, een blinddoek en een cockring in zit. Zo kan je samen op jullie eigen tempo nieuwe dingen in de slaapkamer uitproberen zonder gelijk tien stappen te ver te gaan. Hierdoor kan je voor een kleine prijs veel verschillende ervaringen opdoen en samen kijken wat voor jullie werkt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button