InterieurTuinWonen

De muggen buiten de deur houden samen met Geurwolkje

Een stijlvolle Aroma Diffuser die niet alleen functioneert als luchtbevochtiger, maar ook gebruikt kan worden bij aromatherapie en mooi staat in je interieur, dat is Geurwolkje! De diffuser vul je met de toegestane hoeveelheid water en voegt daar 5 tot 7 druppels van de etherische olie naar keuze bij toe. Erna is het apparaat klaar voor gebruik en wordt de ruimte gevuld met de geur naar keuze binnen enkele minuten. Geurwolkje kan je ook gebruiken zonder etherische olie puur om de luchtvochtigheid in de ruimte voldoende op peil te houden. Door het grote assortiment aan etherische olie is wat wils te vinden voor iedereen. Tevens is Geurwolkje ook te gebruiken voor aromatherapie, ook hiervoor zijn er diverse soorten etherische olie geuren te vinden. Tot slot zijn er ook geuren die gemaakt zijn om bijvoorbeeld insecten buiten de deur te houden. 

Hoe hou je de muggen buiten de deur moet houden met Geurwolkje

Wordt je in de zomer ook helemaal lek geprikt en je nachtrust verstoort door die irritante beestjes, genaamd muggen? Dan is Geurwolkje de ideale oplossing om van je muggenprobleem af te komen, helemaal natuurlijk en zonder chemische producten. Je maakt namelijk alleen gebruik van Geurwolkje de Aroma diffuser, het water en wat druppels van de etherische olie naar keuze. Om optimaal gebruik te maken van Geurwolkje en je te weren tegen de muggen zijn er een aantal dingen die raadzaam zijn om te doen. Allereerst zorg dat in de slaapkamer alle lichten uit zijn en de deur op een kier staat. Zet Geurwolkje minimaal een half uur voordat je naar bed gaat aan in de slaapkamer. Je mag Geurwolkje ook de hele nacht aan laten. Doordat de lichten uit zijn en de deur op een kier, kunnen de muggen die al in de slaapkamer zaten er makkelijk uit. En doordat je gebruik maakt van etherische olie tegen muggen willen ze er ook niet meer in, muggen houden namelijk helemaal niet van etherische olie geuren. 

Welke etherische olie geuren zijn favoriet bij het verjagen van muggen?

Muggen houden helemaal niet van etherische olie geuren, maar toch zijn er een paar die favoriet zijn bij het verjagen van die irritante beestjes. Muggen houden namelijk totaal niet van bepaalde geuren. Speciaal voor jou een rijtje met welke etherische olie ideaal is voor het verjagen van de muggen, maar ook welke samengestelde olie een favoriet is. De geuren waar de muggen echt niet van houden zijn:

  • Lemongrass
  • Citroen
  • Eucalyptus
  • Sinaasappel
  • Bergamot
  • Lentebries
  • Fris briesje
  • Zomerbries
  • Morning Daisy.

Gerelateerde artikelen

Back to top button