Tuin

Kies de perfecte parasol voor jouw tuin

Story Highlights
  • Kies je een staande of een zwevende parasol?
  • Welk materiaal kies je?
  • Ook beschikbaar: design parasols

Parasols zijn tegenwoordig niet alleen functioneel, maar ook een pareltje voor de tuin. De keuze tussen verschillende modellen en materialen maakt het echter steeds lastiger om jouw ideale parasol te vinden. Neem bijvoorbeeld de prachtige parasols uit het ruime assortiment van Solero Parasols, er is zoveel keuze! Waar moet je op letten bij het kopen van een parasol? Met onze tips heb jij je keuze zo gemaakt.

Koop je een zwevende of een staande parasol?

Allereerst maak je een keuze voor een bepaald model. Er zijn grofweg twee verschillende modellen: de staande en de zwevende parasol. De zwevende parasol heeft een stevig verankerde voet en plaats je over het terras heen. Neem bijvoorbeeld de Fuerto parasol. Deze parasol van 3 bij 3 meter is een zeer stabiele parasol die een goede schaduw werpt over het terras. Door te kiezen voor een groot formaat weet je zeker dat je altijd in de schaduw kunt zitten zonder de parasol te verplaatsen. Bovendien is deze parasol gemakkelijk te bedienen en van zeer hoge kwaliteit. De Fuerto wordt niet voor niets veel gebruikt binnen door de horeca. Nu kan ook jij thuis profiteren van deze professionele kwaliteit.

Let op het materiaal van de parasol

Een goede parasol zorgt niet alleen voor een goede schaduw waarmee je jouw huid beschermt. De stof waar de parasol van gemaakt is, moet ook lange tijd mooi blijven. Kies daarom bij voorkeur voor waterafstotend materiaal. Bovendien moet het materiaal ook goed tegen zonlicht kunnen. Dan weet je zeker dat de kleur niet vervaagt na een aantal mooie zomerse dagen. Vergelijk ook het materiaal waar de parasol zelf van gemaakt is. Een aluminium parasol is een logische keuze, maar misschien is een houten parasol voor jouw tuin een mooiere optie. Neem bijvoorbeeld de Lasagna Parasol die met zijn houten constructie een zeer luxe en warme uitstraling heeft.

Design parasols: het oog wil ook wat

Natuurlijk is de functionaliteit van een parasol het belangrijkste, maar het oog wil ook wat. Gelukkig kan je tegenwoordig kiezen tussen parasols van verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor een opvallende kleur of juist voor een kleur waardoor een parasol minder opvalt. Ook de modellen waar je uit kunt kiezen zijn talrijk. Bij Solero Parasols krijg je een cover bij de parasol geleverd waarmee je deze altijd goed kunt beschermen. Zo weet je zeker dat de parasol ook mooi blíjft. Bovendien ontvang je een jarenlange garantie. Dat wordt gegarandeerd genieten deze zomer!

Gerelateerde artikelen

Back to top button