Overig

Vier toffe gadgets waar jij blij van wordt

We kunnen het maar beter gewoon toegeven, we zijn allemaal gek op gadgets. Ook als je denkt dat je niets meer nodig hebt, komt er weer iets op de markt dat jouw leven of je hobby’s net iets leuker of makkelijker maakt. Wij zetten er vier voor jou op een rijtje. 

Movie nights

Geen fan van een grote tv in je woonkamer, maar niet vies van wat bingewatchen? Kies voor een projector die van elke witte muur een ware bioscoop maakt. Weet je nog niet precies waar jij je movie night wil houden, en neem je ‘m het liefst overal mee naartoe? Ga dan voor een een projector op batterij en maak elke plek geschikt voor een movie night; of dat nu in je woonkamer, de kelder of buiten in de tuin is. 

iPhone 13

Sommigen hebben er helemaal niks mee, en anderen staan te trappelen om de nieuwste versie te scoren. De iPhone 13 is er een voor de echte fotografieliefhebber. Met een grotere sensor en een groter diafragma verzeker jij jezelf van de scherpste en hoge kwaliteit foto’s, en lever je nog betere prestaties in het donker. En maak je niet druk dat je telefoon na een fotografiesessie meteen leeg is, want de batterijduur heeft een grote sprong vooruit gemaakt. 

Solo-avontuur 

Zeker vijftig procent van de mannen heeft er wel eens een gebruikt en zestig procent van de vrouwen heeft er eentje in haar nachtkastje liggen. Wat zelfliefde beoefenen, en het gebruik van spannende speeltjes, is dus echt niet iets om je je voor te schamen. Kan jouw solo-avontuur wel wat toevoeging gebruiken? Ga dan op zoek naar het speeltje dat écht bij jou past. Zeker weten dat er ook masturbators zijn die perfect bij jou passen. De mogelijkheden zijn tenslotte eindeloos. 

Fietsen in stijl 

Nederland staat bekend als het land waar iedereen, jong en oud, met weer, wind en regen op de fiets springt. Dat er een fietshype aan zat te komen, is dan ook niet gek. We kunnen er niet meer omheen, we houden wel van wat elektrische ondersteuning. Met een E-bike fiets jij gemakkelijk en stijlvol van hot naar her. En doe er dan ook nog maar wat smartfuncties bij. Zo zijn sommige zelfs uitgerust met GPS-systemen, slimme sloten, navigatie en diefstalpreventie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button