Overig

Hoe een VPN helpt geld te besparen tijdens online shoppen!

Story Highlights
  • VPN is Virtual Private Network
  • Zo bespaar je geld tijdens het online shoppen
  • Niet onder je eigen IP-adres

Geef jij ook iedere maand meer geld uit aan online shoppen dan je eigenlijk wilt? Dan hebben wij de ultieme besparingstip voor jou die je waarschijnlijk nog nooit gehoord hebt. Je kunt namelijk veel geld besparen door te kiezen voor een VPN wanneer je jouw digitale winkelmandje vult. In dit artikel leggen we je precies uit hoe VPN werkt en hoe jij van de vele voordelen van deze internetverbinding kunt profiteren. Kies een VPN tijdens online shoppen en begin direct met geld besparen!

Wat is een VPN?

Een VPN is een versleutelde internetverbinding waarmee je anoniem kunt internetten. VPN is een afkorting voor Virtueel Privé Netwerk. De internetverbinding verloopt bij een VPN via een tunnel die beveiligd is tegen interferentie door derden. Dit is niet alleen een zeer veilige internetverbinding die je beschermt tegen cybercriminaliteit, het kent ook een aantal extra voordelen. Zo kan de website die jij bezoekt niet zien wie en waar jij bent. Doordat jij websites anoniem kunt bezoeken, kan jij jezelf veel geld besparen! Zó kan een VPN ervoor zorgen dat jij geld bespaart met online shoppen.

Geld besparen met VPN

De website die jij bezoekt kan niet zien wie jij bent, sterker nog: het is niet eens te zien vanuit welk land jij surft. Door de serverlocatie te wijzigen kan jij artikelen kopen die in Nederland nog niet verkrijgbaar zijn. Je kunt ook profiteren van kortingsacties die alleen in bepaalde landen gelden. Wil jij een hotelkamer boeken in het buitenland? Of profiteren van extra voordelige vliegtickets? Grote kans dat jij met VPN een betere deal kunt scoren dan wanneer je de website via je reguliere internetverbinding bezoekt!

Jouw geografische locatie wijzigen

Ben jij wel eens tegen geografische locks aangelopen toen je een film of serie wilde streamen? Streamingsdiensten bieden soms per land een verschillend aanbod aan. Wanneer je met je thuisnetwerk inlogt kunnen zij precies zien waar je bent, daardoor kun je alleen het Nederlandse aanbod streamen. Door te kiezen voor VPN kun je jouw geografische locatie wijzigen. De streamingsdienst kan niet zien in welk land jij je bevindt. Met een VPN kan jij veinzen in een ander land te zitten en kan jij het totale aanbod van dat land streamen, vaak zelfs goedkoper. Je hoeft dus niet te wachten tot het programma in Nederland beschikbaar komt, of de film op een andere wijze aan te schaffen. Dat geeft niet alleen veel gebruiksgemak, maar bespaart je ook nog eens geld!

Gerelateerde artikelen

Back to top button