BespaartipsBudgetfood

Gratis boodschappen

Story Highlights
  • Bespaar 10 euro op je boodschappen
  • Specialist in langer houdbare producten
  • Bezorging tot aan de deur

Wie wil dat nou niet, gratis boodschappen? Zeker voor gezinnen vormen de boodschappen een behoorlijke kostenpost. En dat elke week opnieuw. Door gebruik te maken van de gratis boodschappen app Stock on kun je zomaar elke keer voor 10 euro gratis boodschappen krijgen.

Voor 10 euro gratis boodschappen via gratis boodschappen app

Bestel je via de gratis boodschappen app van Stock on voor minimaal 25 euro aan boodschappen, dan mag je voor 10 euro gratis boodschappen uitzoeken. Bij Stock on koop je met name lang houdbare producten als bijvoorbeeld pasta, koek, ontbijtproducten en toiletartikelen. Je vindt ze er van dezelfde merken als die je in de supermarkt vindt. Je kunt via de website van Stock on genieten van de voordelen of je downloadt de app. Ook dit doe je gewoon gratis. Het is dus zeer de moeite waard om dit te doen.

Gratis producten app: bezorging tot aan de deur

Mensen die al gebruik maken van de gratis producten app zeggen minimaal een derde deel op de boodschappen te besparen. Nog een voordeel is dat de verzending van je boodschappen gratis is. Bovendien worden – zo zeggen mensen die al profiteren van Stock on- de producten punctueel en altijd op tijd bezorgd. Laat je de producten bezorgen bespaar je dus ook nog op de kosten voor de auto. De bezorging? Die is tot aan de deur. Over service gesproken. Zeker als je een groot gezin hebt, is een besparing altijd welkom.

De producten worden gratis verzonden

Hoe het nou precies werkt? Je krijgt met de gratis boodschappen app 10, – euro gratis boodschappen. Koop je voor tenminste 25 euro, dan betaal je dus uiteindelijk slechts 15 euro. Bestellen is vrijblijvend en de verzending van de producten is helemaal gratis. Kies je voor avondverzending? Dan krijg je nogmaals een euro korting op je boodschappen. De app is erg gemakkelijk in gebruik en je spaart nog zegels ook als je gebruik maakt van de app.

Tussen de 438 en 450 euro

Heel veel mensen willen graag op de boodschappen bezuinigen. Volgens het Nibud en andere organisaties geeft een gezin dat bestaat uit vier personen gemiddeld tussen de 438 euro en 450 euro uit aan boodschappen. Per week is dat ruim 100 euro. Neem je een alleenstaande in de bijstand dan bedragen de gemiddelde kosten 193 aan boodschappen. Dit is een kleine 50 euro per week. Het zijn forse bedragen, bedragen waar je graag op wilt bezuinigen. Het kan dus door gebruik te maken van de gratis boodschappen app.

Gerelateerde artikelen

Back to top button