Interieur

Innovatieve bedden en matrassen bieden verhoogd slaapcomfort

Een goede nachtrust kan worden behaald door het kopen van een passend bed en een comfortabele matras. Niets is zo belangrijk als goed slapen, om de volgende dag verkwikt, fris en productief te zijn. Gun jezelf daarom een perfecte slaapplek en stel een eigen bed samen, met onderdelen die de kwaliteit van slapen aanzienlijk verbeteren. Matrassen van de merken Beka en Avek bieden elke innovatieve oplossingen om een goede slaapplek te creëren. Kies voor optimale producten, als luxueuze matrassen met zachte, donzige dekbedden en weelderige kussens. Goede kwaliteit aan beddengoed, matrassen en bed frames draagt bij aan ontspanning en slaapcomfort. Met de juiste informatie kies je met zekerheid de juiste bed samenstelling, waar je nog jarenlang profijt aan beleeft.

Subliem slapen met Avek

Met bedsystemen van Avek stel je eenvoudig een uniek bed samen, dat geheel is afgestemd op persoonlijke slaapbehoeftes. De collectie van Avek bestaat uit vier modellen aan matrassen, namelijk Bronze, Prata, Ouro en Ninety. Om aan ieders individuele wensen te voldoen zijn deze matrassen in verschillende afmetingen en hardheden verkrijgbaar. Elke matras is voorzien van een vering, waardoor je altijd comfortabel ligt, ongeacht in welke houding je slaapt. Je vindt modellen waarin de matras steviger aanvoelt en zorgt voor optimale ondersteuning, terwijl andere matrassen zachter aanvoelen en meer tegemoetkomen aan de slaper die heerlijk in de matras wil wegkruipen. Alle pocketkernen zijn voorzien van ademend latex, voor een fris en hygiënisch gevoel. Er is een ruime keuze aan op maat gemaakte mogelijkheden, waarbij je zelf het model kiest dat het beste aansluit bij jouw slaapbehoeftes.

Beka bed kopen

Een Beka bed kopen biedt een innovatieve oplossing voor slapeloze nachten. Bij deze matrassen wordt de Geltex®-technologie toegepast, waardoor het lichaam optimale ondersteuning krijgt tijdens het slapen. Ongeacht in welke slaaphouding je ligt, zorgt een schuimlaag voor aangenaam comfort. Een pocketverenkern draagt eveneens bij aan een zachte ligging en een ventilerende werking, waardoor je het niet overmatig warm zult krijgen. Afhankelijk van het type matras dat je kiest, varieert het schuim in dikte en stevigheid. De pocketveren zijn verdeeld over diverse comfortzones die op ergonomische wijze zijn geplaatst. De Beka matrassen kunnen worden geplaatst in vaste, verstalbare bedbodems. Met handvatten kun je de matras regelmatig keren om ligplekken te voorkomen. Ontdek het comfort van Beka bedden en maak een keuze uit boxsprings, bedden, matrassen en kussens voor een geheel nieuwe slaapkamer.

Bedden uitkiezen in passende stijl

Zowel Avek als Beka bedden zijn een uitstekende keuze als je wilt profiteren van een goede slaapplek. Er zijn verschillende modellen waaruit je kunt kiezen en zo vind je altijd een matras en bed frame dat het beste aansluit bij jouw slaapstijl. Met heerlijke veren in de matrassen ben je verzekerd van slaapcomfort, terwijl je ook optimaal ondersteund wordt tijdens het slapen. Rugklachten, stijve spieren en gebrekkige nachten zijn voortaan volledig verleden tijd. Met fraaie luxueuze modellen vind je altijd een bed dat geheel past bij jouw persoonlijke smaak, zonder dat je hoeft te inboeten op comfort en slaapgemak.

Gerelateerde artikelen

Back to top button