Bespaartips

Goedkope highlighter

Story Highlights
  • Veel highlighters voor nog geen 10 euro
  • Breng het aan met je vingers of een kwast
  • In diverse kleuren verkrijgbaar

Wist je wel dat je prima voor een bedrag onder de tien euro highlighter kunt kopen?  Handig om te weten, want van highlighter heb je natuurlijk nooit genoeg in huis. De goedkope highlighters zijn niet alleen voordelig, ze zijn vaak nog van goede kwaliteit ook.

Budget highlighter

Vrouwen en highlighters. Ze zijn vaak onafscheidelijk. Voor de duidelijkheid; met highlighters geef jij je gezicht glans en vorm. Highlights laat je er een stuk wakkerder uitzien, je creëert er een jonge look mee en het is ook nog eens snel en gemakkelijk aan te brengen. Highlights heb je in tal van verschillende uitvoeringen en in poedervorm, in vloeibare vorm en in een crème. Poeder geldt als het  gemakkelijk aan te brengen, crème is daarentegen lastiger verkrijgbaar. Over het kleuraanbod hoef jij je geen zorgen te maken. Dat is namelijk ontzettend groot.  Je bepaalt eerst welke highlighter bij je past en brengt het vervolgens aan met je vingers of met een kwast. Gebruik alleen bij een poeder een kwast met dierenharen en kies in andere gevallen voor een synthetische kwast.

Bekend geworden door de bekende beautyqueen Masha

Neem nou de Milano Luminioso 05. Je koopt deze highlighter voor precies 9,95 euro. Deze highlighter werd in ons land bekend vanwege Mascha, de bekende beautyqueen. Luminioso geeft van origine een blush en een gouden gloed.  Veel goedkoper is nog de Make-up Revolution Highlighter Golden Lights. Het kost je namelijk slechts 3,79 euro. Ook deze highlighter mag er zeker zijn en geeft een prachtig resultaat. De witte kleur verandert in een meer gouden glans door het gebruik van deze highlighter.

Vier highlighters voor 13,95 euro en nog van goede kwaliteit ook

De koek is nog lang niet op, want een aanrader is absoluut ook Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss. Het kost je weliswaar 13,95, dan heb je er wel vier.  Dat betekent dus een prijs per stuk van rond de 3,50 euro. Wat je krijgt is een prachtig highlighter met een shine die je zeker kunt omschrijven als next level. Denk ook eens aan Mua Undress Your Shin van Skinner High Lightens. Deze highlight kost je 5,95 euro.

Goede goedkope highlighter

Het aanbod is deze zomer nog maar weer eens verder uitgebreid met vier nieuwe kleuren. Skinner geeft je de mogelijkheid om de highlights precies zo aan te brengen zoals jij dat wenst. Het blijft bovendien extra lang zitten. En zo is het bewijs geleverd dat highlighters helemaal niet duur hoeven te zijn.

Gerelateerde artikelen

Back to top button