InterieurWonen

Geef je badkamer een stijlvolle uitstraling

Story Highlights
  • Mooie uitstraling met een douchecabine
  • Vervang een douchewand
  • Wat dacht je van een whirlpool?

Het hoeft helemaal niet zoveel moeite te kosten om je badkamer weer een stijlvolle uitstraling te geven. Nu de badkamer voor veel mensen steeds belangrijker wordt, worden de mogelijkheden om echt iets leuks van die badkamer te maken alleen maar groter en groter. Zeker een zaak als Douche Concurrent  kan je producten bieden waarmee jij de badkamer een zeer stijlvolle uitstraling geeft.

Meer uitstraling met een douchecabine, met of zonder douchebak

Neem alleen al een douchecabine. Met een dergelijke cabine krijg je badkamer meteen meer uitstraling. Je kunt een dergelijke cabine naar wens personaliseren en kiezen voor een complete of een gesloten variant. Zelfs de vorm bepaal je zelf, zoals je ook kiest voor schuifdeuren of openslaande deuren. Meteen zal de badkamer en hipper uitzien met een douchecabine en bovendien houd je zo de rest van de badkamer lekker droog.

Soms is een douchewand vervangen al voldoende

Wat je zeker ook kunt doen is kiezen voor een nieuw badkamermeubel. Want die kan wat betreft de stijl en uitstraling meteen het verschil maken. Je hebt tegenwoordig echt iets te kiezen wat betreft meubels. Soms kan extra uitstraling ook gecreëerd worden door bijvoorbeeld een extra grote badkamerspiegel te plaatsen en te kiezen voor bepaalde siffons en uiteraard sfeervolle badkamerverlichting. Soms is het vervangen van een douchewand al genoeg om je badkamer mooier te maken.

Plaats en nieuw toilet en kies voor een whirlpool

Mooier maken kan ook met waskommen bijvoorbeeld en met spiegels met geïntegreerde verlichting De kranen vervangen door veel mooiere kranen? Prima idee! Wat ook altijd mooi staat is een spiegelkast in de badkamer. Verder kun je de douche van meer uitstraling voorzien door bijvoorbeeld een regendouche te plaatsen. Heb je een toilet in je badkamer? Vervang de oude voor een nieuwe en kies daarbij ook voor een fonteinmeubel bijvoorbeeld. En wat dacht je van een bad? Je zou zelfs kunnen overwegen een whirlpool te nemen, al staat een hoekbad vaak ook mooi.

Al met kleine ingrepen kun je iets aan de badkamer doen

Zeer stijlvol is ook het vrijstaande bad. Bijkomend voordeel is dat je het bad nu rondom prima schoon en droog kunt houden. Heb je al een bad, maak dan het verschil met handgrepen, want ook met kleine ingrepen kun je al veel aan de uitstraling van je badkamer doen. Vergeet ook de accessoires niet en volg de trends. Zo is het in 2021 heel normaal dat je kiest voor kamerplanten in de badkamer.

Gerelateerde artikelen

Back to top button