OverigReizen

Drie redenen om deze zomer naar Avonturenpark Slagharen te gaan

Een bezoek aan Avonturenpark Slagharen is een ware belevenis voor het hele gezin. Het pretpark scoort nog altijd hoog in de top tien van pretparken die Pretparken Nederland samenstelt. En dat is niet zo gek: het pretpark heeft het tijdperk van de pony’s voorgoed achter zich gelaten en richt zich nu met verschillende attracties op entertainment voor jong en oud. Ben je nog niet overtuigd? Wij geven je drie redenen waarom ook jij dit jaar Avonturenpark Slagharen niet mag missen als je er een dagje op uit gaat met het hele gezin.

Attracties voor jong en oud

Wie naar Avonturenpark Slagharen gaat, vindt attracties voor het hele gezin. De kleintjes kunnen zich uren vermaken in Kids Country waar alles op hen is afgestemd. Het park beschikt ook over live entertainment waar vooral de kinderen veel plezier aan beleven. Waaghalzen halen hun hart op in de achtbanen en andere bloedstollende attracties. Zo heb je in de achtbaan de Thunder Loop wel echt stalen zenuwen nodig. Ben je een echte daredevil? Kies dan voor de Enterprise en kijk of je echt over zo veel lef beschikt. Je sluit de dag goed af in één van de restaurantjes waar je terecht kunt voor lunch, diner of iets lekkers.

Waterpret in het zwembad

Veel mensen die nog nooit in Avonturenpark Slagharen zijn geweest, weten niet dat het Slagharen park ook over een zwembad beschikt. Het binnenbad biedt voldoende ruimte voor kleine en grotere kinderen om heerlijk te zwemmen. Voor de allerkleinsten is een apart badje om samen met de ouders heerlijk te spetteren. Bovendien is er buiten een strandje aangelegd waar je kunt spelen of lekker op een handdoekje van de zon kunt genieten. Vergeet dus vooral niet je zwemkleding mee te nemen wanneer je een dagje naar Slagharen gaat!

Overnachten in Vakantiepark Slagharen

Heb je aan één dag niet genoeg om alle attracties uit te proberen? Of wil je gewoon al het avontuur nog een keer beleven? Het is ook mogelijk om in het aangrenzende Vakantiepark Slagharen te overnachten in een comfortabele accommodatie. Wist je dat het pretpark ooit is begonnen als vakantiepark? Ze hebben dus jarenlange ervaring in het ontvangen van gasten en weten precies wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf. Je bent slechts tien minuten van het attractiepark verwijderd zodat je je de volgende dag weer snel in het avontuur kunt storten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button