BespaartipsWonen

Bespaar tijd en geld met het huren van een verhuislift

Ga je verhuizen naar een appartement en zie je er nu al tegenop? Verhuizen naar een etagewoning brengt vaak een eindeloze hoeveelheid sjouwwerk met zich mee. Niet alleen alle dozen met huisraad moeten de trap op, maar wat dacht je van alle (zware) meubels en apparatuur? In dat geval kan een verhuislift echt een uitkomst zijn. Een verhuislift huren is bovendien goedkoper dan je denkt!

Verhuizing (gedeeltelijk) uitbesteden

Een verhuizing is een tijdrovende klus. Het is helemaal niet gek om deze klus uit te besteden aan vakmensen die het met hun kennis, ervaring en tools vele malen sneller (en beter) kunnen doen dan jij. Een verhuizing wordt vaak door meerdere verhuizers gedaan. Zij kunnen jouw spullen goed verpakken zodat er niets beschadigd raakt tijdens de verhuizing. Erkende verhuizers weten ook precies hoe zij zware meubels en dergelijke zo makkelijk mogelijk kunnen verplaatsen. Bij een verhuizing naar een appartement kun je direct een verhuislift huren bij het verhuisbedrijf. Een verhuislift huren in Den Haag kan bijvoorbeeld al voor €60 per uur.

Wanneer heb je een verhuislift nodig?

Natuurlijk is een verhuislift altijd handig als je naar een appartement gaat verhuizen. Je moet er toch niet aan denken dat je een wasmachine naar de 9e verdieping van een flat moet sjouwen? Een verhuislift kan echter ook handig zijn wanneer je zonnepanelen wilt installeren op het dak van je woning of wanneer je een nieuwe keuken in je appartement wilt laten plaatsen. Voor iedere klus is wel een verhuislift te regelen. De meeste verhuizers kunnen met een verhuislift een hoogte tot wel 27 meter (9e verdieping) bereiken.

Besparen op je verhuizing

Ook wanneer je kiest voor een verhuisbedrijf, bepaal jij zelf welke taken jij uitvoert en welke taken je uitbesteedt. Zo kun je ervoor kiezen om zelf je spullen in- en uit te pakken of actief mee te helpen met sjouwen. Je betaalt dan alleen voor de diensten die je echt nodig hebt. Doe jij alleen die taken die je gemakkelijk zelf kunt doen, dan haal je vaak al een hoop stress weg. Bovendien houd je meer tijd over voor dingen die er echt toe doen, zoals van je nieuwe huis een thuis maken.

De verhuizing uitbesteden: wat kost dat?

Hoe meer diensten je afneemt van een verhuisbedrijf, des te hoger zullen de kosten zijn. De kosten zijn echter ook afhankelijk van variabele factoren zoals de grootte van de inboedel, het aantal kilometers tussen de oude en de nieuwe woning en extra benodigdheden zoals het huren van een verhuislift. Het is slim om de kosten van tevoren op een rijtje te zetten voordat je keuzes maakt. Je kunt bijvoorbeeld direct een offerte voor een verhuislift aanvragen bij het verhuisbedrijf van jouw keuze.

Gerelateerde artikelen

Back to top button